Saç Rengi ve Saç Boyama Saçıma kına yakacağım ama?

Biacayipunicorn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
1
0
24
Ben saçıma kına yakacağım . Ama regl dönemimdeyim ve birkac arkadaşım tutmaz falan dedi . Bana saçma geldi yani niye tutmasın ki. İnternette de saç boya tutmaz bilmem ne yazıyor ama kinayla ilgili bir şey yazmıyor . Öyle bir söylediler ki bana da boşuna zahmet çekersin vs. Bana hala çok inandırıcı gelmiyor ama emin olmak istiyorum . Yapan duyan varsa cevaplarsa çok mutlu olurum. Herkese iyi günler.

Tutmama olasiligi vardir dogrudur ancak, ben hicbir regl donemimde sac boyamama ragmen tutmamasiyla karsilasmadim. Boyle bir sorunum olmadi. Fakat sana tavsiyem sen genede isini saglama al regl doneminden sonra yap bence. Hem tutmazsa bir daha kinayla ugrasmazsin hemde isini riske atmamis olursun. Kinayla ugrasmak zaten zor, hele bu sicakta daha da zor.

Bildiğim kadarıyla adet döneminde vücut ısısı daha yüksek ve kan dolaşımı daha hızlı olduğu için sürülen boyanın renginde değişimler oluyormuş özellikle kızıllaşma gibi problemler. Hani baş derisi ne kadar sıcaksa o kadar açılma kızıllaşma olur derler ya. Siz kına yakacağınız için kızıllaşma istiyor olabilirsiniz ancak yine de riske atmayıp adetinizin bitmesini bekleyin isterseniz vücutta değişimler oluyor bu dönemlerde çünkü.

X