Oh rahatladımSabret akar bi daha yüksek boya numaralarından uzak dur kendi tonundan çok yüksek numara ya yeşertir ya turuncu yapar 0 lı numara boyarsın bi dahakine dengeler
Benim ombreli yerleri küllü yapma sözüyle sözde cila attılar aynı böyle yeşil oldu bi kaç gün durdun tanıdıktı annem söylemiş gelsin deyince gittim tekrar akıttılar zaten akcaktı yıkadıkça demişti 3 lü kullanmadım hatırlamıyorum palette altın parıltılı karamel ve alfın parıltılı toffie karıştırıyodum bi dönem onlarda vardı sanırım 3 rakamı 0 la biten renkler daha garanti olur senin için sonra bakarsın değiştirmek istersen 7 veya 8dir muhtemelen eski boyan onu alOh rahatladım
0 la mı bitsin 3 le mi
Evet 8.1di ama 12.11 e boyayınca böyle oldu 12.11 yoğun küllü. Küllü ile yoğun küllü de yeşillik yaptı.Benim ombreli yerleri küllü yapma sözüyle sözde cila attılar aynı böyle yeşil oldu bi kaç gün durdun tanıdıktı annem söylemiş gelsin deyince gittim tekrar akıttılar zaten akcaktı yıkadıkça demişti 3 lü kullanmadım sanırkm hatırlamıyorum palette altın parıltılı karamel ve alfın parıltılı toffie karıştırıyodum bi dönem onlarda vardı sanırım 3 rakamı 0 la biten renkler daha garanti olur senin için sonra bakarsın değiştirmek istersen 7 veya 8dir muhtemelen eski boyan onu al
Rica ederim açmak istiyosan yavaş yavaş ilerle alıştır saçını şu yeşili halledince 8.1 e 9 karıştır sonra 9 9.1 öyle çık ben bu 12 li numaraları açıcı olarak kullanıyorum ana renkle katıştırıp saçını iyice dinlendir kış nasılsa sık boyarsan çok yıpranır canım dikkat etEvet 8.1di ama 12.11 e boyayınca böyle oldu 12.11 yoğun küllü. Küllü ile yoğun küllü de yeşillik yaptı.
2gün oldu boyayalı 1 hafta bekleyim akar umarım
Akmazsa dip boyamla beraber 0la boyarım
Çok teşekkür ederim
En son 2 buçuk ay önce boyamıştım diplerim gelince boyuyum dedim yeşil belasına bulaştımRica ederim açmak istiyosan yavaş yavaş ilerle alıştır saçını şu yeşili halledince 8.1 e 9 karıştır sonra 9 9.1 öyle çık ben bu 12 li numaraları açıcı olarak kullanıyorum ana renkle katıştırıp saçını iyice dinlendir kış nasılsa sık boyarsan çok yıpranır canım dikkat et
:) değiştirmeye karar verdiğinde o kadar ara verme üç renk oluyo öyle yeşilse de yeşil bilerek yaptım de sorana renkli saç moda ben öyle yapıyodum üstelik benimkileri hep kuaförler yapmıştıEn son 2 buçuk ay önce boyamıştım diplerim gelince boyuyum dedim yeşil belasına bulaştım
Hahah çok şekersin ya:) değiştirmeye karar verdiğinde o kadar ara verme üç renk oluyo öyle yeşilse de yeşil bilerek yaptım de sorana renkli saç moda ben öyle yapıyodum üstelik benimkileri hep kuaförler yapmıştı
Baktım çok kötü değil küllüden yoğun küllüye yapınca yeşil yansıma olmuş yağ bakımı yaparsan hem akmasına destek olur hem ister istemez oluşan yıpranmışlığı azaltır illa hemen kurtulayım dersen koyu boyaman gerekir ki bunu tavsiye etmem çünkü açık renkler bağımlılık yapıyo tekrar açmak istersin daha çok yıpranır saçın kendimden biliyorumHahah çok şekersin ya
Akmazsa 20gün sonra boyarım
Fotoya baktın mı çok mu çirkin renk
Çok yemyeşil değil de yansıması yeşil maalesefBaktım çok kötü değil küllüden yoğun küllüye yapınca yeşil yansıma olmuş yağ bakımı yaparsan hem akmasına destek olur hem ister istemez oluşan yıpranmışlığı azaltır illa hemen kurtulayım dersen koyu boyaman gerekir ki bunu tavsiye etmem çünkü açık renkler bağımlılık yapıyo tekrar açmak istersin daha çok yıpranır saçın kendimden biliyorum
Olur olur sıkma canını saç bu bi olmaz ikinciye olur değişiklik iyidir hem yeşil de murattırÇok yemyeşil değil de yansıması yeşil maalesef
Yok koyultmam sarı seviyorum da bende senin gibiyim koyuda içim daralıyo
15gün sonra doğum günüm var 1 hafta bekliyim akmasını beklemezse mecbur boya
Rahatladım çok teşekkür ederimOlur olur sıkma canını saç bu bi olmaz ikinciye olur değişiklik iyidir hem yeşil de murattır
Rica ederim yapınca resim koy merak ederimRahatladım çok teşekkür ederim
Tamam gönderirim sana
Rica ederim yapınca resim koy merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?