• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım yeşil oldu nasıl düzeltebilirim

Mavi siyah boyamistimizdemi saçınızı
Bunun üzerine 9.0 surerseniz daha da yesilimsi renk alır ya kumral tonlarında boya yapcaksiniz yada acturicaksiniz yoksa sarının hangi tonunu surerseniz yeşile döner saçınız cnm

Mavi siyah boyamistimizdemi saçınızı
mavi siyah değil. sıvı boyalar var ya hani mesela lorealin mor şampuanı falan var bu da şampuan oranı az ama bu cinsten bir gece mavisi boya. bunun grisini de aldım hiç bir etkisi olmadı bende mavi aldım az bir etkisi olur diyerek bir tutamında denedim saçımı boyadı. bende mavi ve griyi karıştırdım saçıma sürdüm saçımda yeşile dönüştü. aslında bunda da tutam testi yaptım ama sandım ki 11.1 le yüzde 40lık oksidanı karıştırırsam rengi değişir. sonuçta 11.1 e boyadığımda turuncu oluyordu ama maalesef boya boyayı açmadı ve yeşil kaldım :)) boyanın resmi de bu

Eklentiler

• 8680035541079.jpg
    8680035541079.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 43
mavi siyah değil. sıvı boyalar var ya hani mesela lorealin mor şampuanı falan var bu da şampuan oranı az ama bu cinsten bir gece mavisi boya. bunun grisini de aldım hiç bir etkisi olmadı bende mavi aldım az bir etkisi olur diyerek bir tutamında denedim saçımı boyadı. bende mavi ve griyi karıştırdım saçıma sürdüm saçımda yeşile dönüştü. aslında bunda da tutam testi yaptım ama sandım ki 11.1 le yüzde 40lık oksidanı karıştırırsam rengi değişir. sonuçta 11.1 e boyadığımda turuncu oluyordu ama maalesef boya boyayı açmadı ve yeşil kaldım :)) boyanın resmi de bu
Açık renklerde anında rengini verir cnm bunlar normalde biz mavi paket isteyenlerde kullanıyoruz. 7.0. İle 8.0 20 lik oksidanla karıştırın yari yarıya sıkın tüpleri yesili kusturur 10 gün sonra tekrar boyayın kalan boyayla yikadikca renk atar

Açık renklerde anında rengini verir cnm bunlar normalde biz mavi paket isteyenlerde kullanıyoruz. 7.0. İle 8.0 20 lik oksidanla karıştırın yari yarıya sıkın tüpleri yesili kusturur 10 gün sonra tekrar boyayın kalan boyayla yikadikca renk atar
Saçlarınız bayağı yıpranmış açıcı surerseniz kopa bilir onun için duz boyayala boyayın. 1 ay içinde renk düzelmeye başlar enson da 10.1 ile 11.0 karıştırıp boyayın birkaç boyamadan sonra renk oturur

saç açıcılarla açıp saç açıcıyı denediğimde çok az da olsa bir etkisi oluyor koyu yeşil açık yeşile dönüşüyor. onunla açıp dore sarıya boyasam nasıl olur

saç açıcılarla açıp saç açıcıyı denediğimde çok az da olsa bir etkisi oluyor koyu yeşil açık yeşile dönüşüyor. onunla açıp dore sarıya boyasam nasıl olur
Yipratmadan aça bilirseniz uygulayın yeşillik hemen hemen kaybolur yinede bir kaç boyamadan sonra istefiginiz renge kavusursunuz

Arkadaşlar saçları hep küllü renge boyarsak zamanla yeşillenme yapar mı? 7.1 ya da 8.1 ile boyasak hep olur mu öyle bir şey?

saçım 9.0 tonlarındaydı. saçımın turunculuğunu hangi küllü boyaya boyarsam boyayım turunculuğu gitmiyordu. ben de zaten çok boyamaz diyerek gece mavisine boyadım saçım yeşil oldu. bu boyayı ne şekilde çıkarabilirim. 9.0 a boyasam renk tutar mı çok da koyulaşturmak istemiyorum.
Beyaz sabunla yika ✌🏻 benim de platin sarisi olan uclarima 8.1biya vurunca yesille gri karisik kusmuk gbi bisi olmustu. Kalip sabunu sacimi islatip iyice yedirdim krem suruyormus gbi yaklask bes dk saclrmda beklettm. Dayanabilecegm kdr en yuksek sicak suda duruladim. İnan oyle bir akti ki o yesiller griler. Biyamak istedgm renk cikti bi anda😊 bu yesillern ustune boya surmen profesyonel olmdgn muddetce biraz tehlikeli. Bunu dene bence. Olmazsa kuafore gdip boyayi kustur. Zaten saclarn mahvolmus acici falan kullanma bence

Arkadaşlar saçları hep küllü renge boyarsak zamanla yeşillenme yapar mı? 7.1 ya da 8.1 ile boyasak hep olur mu öyle bir şey?
Bildigim kadariyla genelde platin ssri ya da vuzul sari tonlarindaysa sac ,kullu boyayinca yesillenme oluyor. O yuzden kuaforlerde bu saclari boyamadan once pigmentasyon yapip oyle kulluye boyuyorlar

Bildigim kadariyla genelde platin ssri ya da vuzul sari tonlarindaysa sac ,kullu boyayinca yesillenme oluyor. O yuzden kuaforlerde bu saclari boyamadan once pigmentasyon yapip oyle kulluye boyuyorlar
Teşekkür ederim, ana tonla karıştırmaya karar verdim, saçlarım açık renk çünkü.
Bir süre daha kuaföre gitmeyeceğim, gidene kadar artık idare etmeye çalışacağız.

Back
X