• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım yeşil oldu nasıl düzeltebilirim

rose76

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
41
4
286
Çanakkale
saçım 9.0 tonlarındaydı. saçımın turunculuğunu hangi küllü boyaya boyarsam boyayım turunculuğu gitmiyordu. ben de zaten çok boyamaz diyerek gece mavisine boyadım saçım yeşil oldu. bu boyayı ne şekilde çıkarabilirim. 9.0 a boyasam renk tutar mı çok da koyulaşturmak istemiyorum.

Eklentiler

• 20200513_113851.jpg
    20200513_113851.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 420
Saçını olabilecek en koyu renk olan mavi siyaha boyuyorsun, sonra da koyu olmasın diyorsun. Neyseki saçta boyaya boyaya pigment tutunacak yer kalmamış ki boyanmamış fazla.
Bu saç nasıl mı kurtulur? 1’e 1 ölçüde açıcı ve 20 volüm oksidanı saçına uyguluyorsun, saçını dörde böl, arkalardan başla. Hızlı hızlı sür. Paketleme yapamam dersen krem boya açıcı kullan. Schwarzkoph omegaplex L9 kullanımı kolaydır.

yıkanınca açık yumurta sarısına dönüşecek. Kurutunca üstüne de 9.1 boyayı 10 volüm oksidan ile uyguluyorsun. Saçların normal bir sarıya dönüşüyor.

mavi siyaha boyamadım gece mavisi dediğine bakma açık mavi radical color. hani şu silver denebilecek boyalardan. yoksa mavi siyaha boyamam aptal değilim. öncesinde bir sürü bu formda boyayıp saçıma nüfuz etmediği için bir de bunu denedim ama bu boyadı saçımı zaten akabinde 20 lik oksidanla açtım bu açılmış hali. daha doğrusu saçım öncesinde de böyleydi belki yarım ton farketmiştir. şimdi bunun üstüne 9.0 mı yapsam acaba yoksa 8.0 mı bilemedim.

Aşırı boyadığın için saçın pigmentleri dolmuş. O sebeple tekrar açıcı önerdim. O boyaları temizlesin diye, 20 dk falan tutsan yeter. Zaten açılmış saç. Öncesinde hindistan cevizi yağı ile bakım yapmanı tavsiye ederim ki saç yanmasın. Bu kadar üst üste boyama yaptığın için şu an üstüne 9.0 tonlarında boyalar tutmaz.

saçım yanabilir ama o yüzden tekrar oksidana yanaşasım yok. 9.0'ı saçımın bir tarafında deneyeceğim olmazsa boya siliciler varmış ondan alırım. cevap için teşekkürler

Saçını olabilecek en koyu renk olan mavi siyaha boyuyorsun, sonra da koyu olmasın diyorsun. Neyseki saçta boyaya boyaya pigment tutunacak yer kalmamış ki boyanmamış fazla.
Bu saç nasıl mı kurtulur? 1’e 1 ölçüde açıcı ve 20 volüm oksidanı saçına uyguluyorsun, saçını dörde böl, arkalardan başla. Hızlı hızlı sür. Paketleme yapamam dersen krem boya açıcı kullan. Schwarzkoph omegaplex L9 kullanımı kolaydır.

yıkanınca açık yumurta sarısına dönüşecek. Kurutunca üstüne de 9.1 boyayı 10 volüm oksidan ile uyguluyorsun. Saçların normal bir sarıya dönüşüyor.
Kuafor musun acaba :rolleyes:

Kuafor musun acaba :rolleyes:

Bence bi sure beklesen iyi olur bu renkler cabuk akar rengi degisir

Yook ama her kuaföre gittiğimde sorguya çekiyorum kuaförümü:) ve yerli yabancı çok video izliyorum:))
Bende saclarimla cok oynarim evde ugrasmayi severim. Krem orealdan bahsetmissin biraz acsana o kiamini nedir nasil kullanilir almayi dusunuyorum da

Bende saclarimla cok oynarim evde ugrasmayi severim. Krem orealdan bahsetmissin biraz acsana o kiamini nedir nasil kullanilir almayi dusunuyorum da
Ya aslında ben market boyalarına, oreallerine çok sıcak bakmam. Schwarzkoph çıkarmış omegaplex L9 diye içerisinde olaplexe benzer madde varmış videolarda falan az yıprattığını söylüyorlar.
Gelelim profesyonel malzemelere lorealin bir hamur açıcısı var zaten onun gibi yıpratmadan güzelce açanı görmedim. Oksidan ekledikçe boya gibi kremsi oluyor. Ama çok büyük kutu 500 grlık:) yani o kadar açıcıyı napcam diye alamıyor insan. Benzeri krem açıcı wella blondor var 90 gr olması lazım ev kullanımı için miktarı daha iyi loreale yakın kalitede bir açıcıdır.

Tozlarda gittiğim kuaförler hep schwarzkoph blond me kullanıyolar ve öve öve bitiremiyorlar, videolarda falan da çok övülen açıcı. 20 volümle bile az yıpratma ile hızlı sonuç alınıyor deniyor ama ben kendim denemedim. Toz açıcıya nedense cesaret edemedim. Toz açıcı kullanırım dersen aklında bulunsun.

Bir de kuaförüm genelde hep 20 volüm kullanır uzun bekletir açma işlemlerinde uygularken, önce yapılan yerler bir anda açılmasın diye

Ya aslında ben market boyalarına, oreallerine çok sıcak bakmam. Schwarzkoph çıkarmış omegaplex L9 diye içerisinde olaplexe benzer madde varmış videolarda falan az yıprattığını söylüyorlar.
Gelelim profesyonel malzemelere lorealin bir hamur açıcısı var zaten onun gibi yıpratmadan güzelce açanı görmedim. Oksidan ekledikçe boya gibi kremsi oluyor. Ama çok büyük kutu 500 grlık:) yani o kadar açıcıyı napcam diye alamıyor insan. Benzeri krem açıcı wella blondor var 90 gr olması lazım ev kullanımı için miktarı daha iyi loreale yakın kalitede bir açıcıdır.

Tozlarda gittiğim kuaförler hep schwarzkoph blond me kullanıyolar ve öve öve bitiremiyorlar, videolarda falan da çok övülen açıcı. 20 volümle bile az yıpratma ile hızlı sonuç alınıyor deniyor ama ben kendim denemedim. Toz açıcıya nedense cesaret edemedim. Toz açıcı kullanırım dersen aklında bulunsun.

Bir de kuaförüm genelde hep 20 volüm kullanır uzun bekletir açma işlemlerinde uygularken, önce yapılan yerler bir anda açılmasın diye
Blondor in krem versiyonu var ben onu almak istiyorum aslinda bi video da blondor toz aciciyi cok ovmusler sonucta gayet guzeldi ama toz buyuk kutu yerine krem olanini alsam guzel bi etki verir mi acaba.

Blondor in krem versiyonu var ben onu almak istiyorum aslinda bi video da blondor toz aciciyi cok ovmusler sonucta gayet guzeldi ama toz buyuk kutu yerine krem olanini alsam guzel bi etki verir mi acaba.
En etkilisi blond me imiş. Benim kuaför ve bütün videolarda öyle deniyor. Toz alacaksan bence onu da al, oksidanla baya kremsileşiyormuş.
Ama blondor kremin de uygulaması baya pratik saç boyası gibi kıvamı çok rahat sürülüyor açıcılığı tozuyla aynı deniyor 7 tona kadar açıyormuş. Blond me 9 ton açıyormuş. Kuvvetli bir açıcı olduğu için düşük volüm bir oksidanla bile iyi sonuç veriyormuş haliyle az yıpratıyormuş. Blondor krem açıcının da boyut avantajı var, çok büyük değil.

Kızıl, bakır yansımalar mavi/mor tonları ile giderilirken yeşillenme ise kızıl/kırmızı tonları ile gideriliyor. Şöyle bir şey buldum işinize yarar belki

Eklentiler

• 6F1FC1BC-0F74-4E90-8DD4-788A1E10CA1D.jpeg
    6F1FC1BC-0F74-4E90-8DD4-788A1E10CA1D.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 150
En etkilisi blond me imiş. Benim kuaför ve bütün videolarda öyle deniyor. Toz alacaksan bence onu da al, oksidanla baya kremsileşiyormuş.
Ama blondor kremin de uygulaması baya pratik saç boyası gibi kıvamı çok rahat sürülüyor açıcılığı tozuyla aynı deniyor 7 tona kadar açıyormuş. Blond me 9 ton açıyormuş. Kuvvetli bir açıcı olduğu için düşük volüm bir oksidanla bile iyi sonuç veriyormuş haliyle az yıpratıyormuş. Blondor krem açıcının da boyut avantajı var, çok büyük değil.
Evet buyuk olmadigi icin blondor krem acici akmayi dusunuyorum. Ben baktim ama krem aciciya oksidan koyulur mu tam anlamadim onada 1:1 oranda oksidan katariz degil mi? Birde ben dipleri de aciyorum cunku turunculasiyor zamanla dipler ciktikca hep 3 cmlik bi alan turuncu gibi duruyor sanirim blondor o turunculugu yapmiyor degil mi? Birde benim uclar biraz yiprandi sık sık actigim icin sorunsuz olur mu blondor ile

Eger radicalcolor ile boyadiysaniz üzerine 9.0 tekrar yapın. Boya silici sakın kullanmayın mahveder daha da. Bu boyalar saça çok tutunmaz. Üzerine boya yapınca altta kalmıyor. Eğer yine renk kalırsa da biraz dinlendirdikten 1 hafta sonra falan tekrar yapın 9.0

saçım 9.0 tonlarındaydı. saçımın turunculuğunu hangi küllü boyaya boyarsam boyayım turunculuğu gitmiyordu. ben de zaten çok boyamaz diyerek gece mavisine boyadım saçım yeşil oldu. bu boyayı ne şekilde çıkarabilirim. 9.0 a boyasam renk tutar mı çok da koyulaşturmak istemiyorum.
11.0 boya al %9 iki şişe yi boyaya karıştır içine biraz saç kremi karıştırın önce uclara sürün 10 dk sonra diperine sürün 10 dk öyle bekleyin şampuanla yıkayın nemliykende 10.0 ile 8.1 yaro yarıya sıkın %9 volum oksidanla karıştırın icinedd biraz sac kremi karıştırın sürün 15 dk da öyle bekleyin rumlexs dedigimiz oluyor son boya.

saçım yanabilir ama o yüzden tekrar oksidana yanaşasım yok. 9.0'ı saçımın bir tarafında deneyeceğim olmazsa boya siliciler varmış ondan alırım. cevap için teşekkürler
Saçlarınız çok yıpranmış kesinlikle açıcı uygulama kuaför degilsin sonuçta acicilarin ölçülerini bilinçsiz kullanmak saçlarınızın yanmasina ve kopmasına sebep. Düz boylala kkusturursunuz size msj attım ben kuaförüm

Saçlarınız çok yıpranmış kesinlikle açıcı uygulama kuaför degilsin sonuçta acicilarin ölçülerini bilinçsiz kullanmak saçlarınızın yanmasina ve kopmasına sebep. Düz boylala kkusturursunuz size msj attım ben kuaförüm

saçıma boyaa tutacağını sanmıyorum yüzde 40lık oksidan bile çok açamıyor açıcıyla biraz açtıktan somra 9.0 a boyayacağım. 9.0 ın üstünün saçımda tutunacağını sanmıyorum çünkü saçımı koyulaştırdı

saçımın üst kısımlarını mavi boya bu şekilde koyulaştırdı. o yüzden saçım açılmaz oldu.

Eklentiler

• 20200518_153018.jpg
    20200518_153018.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 118
Back
X