- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
-
- Konu Sahibi acembuselik
Saçların için nem nem nem.
Saç kremleri de değil hatta, yağlar.
HC'nin bir ürününü kullanmıştım bir dönem, saçlarım o zamandan beri fazla yıpranmadı.
Cildin için de nem nem nem, düzenli temizlik ve nem.
Burda o kadar çok söyledim ki bunları, sana da söyleyeyim. Saçına da cildine de bakman gerekiyor. Bakımsız cilt solgun görünür. Makyaj çözüm değil, önce cildini toparlamalısın ki makyaj yüzünde badana yapılmış gibi görünmesin. Cildini günde iki kez temizle, tonikle ve nemlendir. Kullanacağın ürünleri kendin seç, herkesin cilt yapısı farklı çünkü. Bizim burdan tavsiye edeceğimiz ürünler sana iyi gelmeyebilir. Ama solgunluktan şikayet ettiğin için tek bir ürün önereceğim sana, niveanın canlandırıcı günlük bakım kremi. Yüzünü temizledikten sonra bununla nemlendirebilirsin. Asla üzünü temizlemeden krem sürme, makyaj yapma.banyo yaptım ve gene aynı sorun saçlarım dolaştı! puuuffff((
3 ay önce saçıma perma yaptırmıştım her şey güzeldi. fakat son bir aydır her banyodan sonra saçlarımın arası dolaşıyor taramaya çalışsam koparak dökülüyo canım acıyo ... of çok pişman oldum hatta bin pişman oldum .. saçımı beslesin ve uzasın diye sinemaki kürü yapıyorum 1 aydır biraz toparladı dökülme azaldı ama tararken koparak dökülmeye devam! nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz çok sinirim bozuk
bir de sınava hazırlandığım ve sayılı günler kaldığı için genelde 5 te yatıp öğlen 1 2 gibi kalkıyorum bu yüzden beslenme düzenimde çok bozuk ve makyaj yapmadığımda tenim o kadar soluk ki hasta gibi görünüyorum. geçen gün babaannem aaa yavrum noldu yüzün çökmüş dedi takıntı yaptım ve çıkıştım kadına bana hastalıklıymışım gibi davranmayın iyiyim kilom falan aynı diye 49 kilo olduğum için her dakika kilo al derler de.. böyle canlandırıcı makyajsız bile güzel gösterecek iyi gelecek krem maske neyse işte ondan istiyorum.
bana bakımlı bi bayan olmayı her daim güzel olmayı öğretir misiniz?
banyo yaptım ve gene aynı sorun saçlarım dolaştı! puuuffff((
3 ay önce saçıma perma yaptırmıştım her şey güzeldi. fakat son bir aydır her banyodan sonra saçlarımın arası dolaşıyor taramaya çalışsam koparak dökülüyo canım acıyo ... of çok pişman oldum hatta bin pişman oldum .. saçımı beslesin ve uzasın diye sinemaki kürü yapıyorum 1 aydır biraz toparladı dökülme azaldı ama tararken koparak dökülmeye devam! nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz çok sinirim bozuk
bir de sınava hazırlandığım ve sayılı günler kaldığı için genelde 5 te yatıp öğlen 1 2 gibi kalkıyorum bu yüzden beslenme düzenimde çok bozuk ve makyaj yapmadığımda tenim o kadar soluk ki hasta gibi görünüyorum. geçen gün babaannem aaa yavrum noldu yüzün çökmüş dedi takıntı yaptım ve çıkıştım kadına bana hastalıklıymışım gibi davranmayın iyiyim kilom falan aynı diye 49 kilo olduğum için her dakika kilo al derler de.. böyle canlandırıcı makyajsız bile güzel gösterecek iyi gelecek krem maske neyse işte ondan istiyorum.
Caniiiiiiimm kisa ve net bebe yagi hem yuzune hem saclarina , ben de 45 kiloyumbanyo yaptım ve gene aynı sorun saçlarım dolaştı! puuuffff((
Buhar uzun vadede Gözenek genisletiyormus yaCildim icin buhar uyguluyorum ardindan siyah nokta bantlari kullaniyorum ardindanda kil maskesi yapip argan yagli nemlendirici krem suruyorum..
Arada sirada yuzumu banyodan sonra elma sirkesiyle temizledigimde oluyor..
Sac icin de isirgan otu suyu ve elma sirkesi kullaniyorum simdilik..
Hindistan cevizi yagi ve hint yagi almayi dusunuyorum ama pek de acelem yok gibi sanki :)))
Arada siradada ev yapimi hic bir tarife uymadan kafama gore maske yapiyorum:)
Buhar uzun vadede Gözenek genisletiyormus ya
Yapma ben çok çok çok kişiden duydum bunuHadi yaaa bunu hic duymamistim..
Siyah nokta bandi ve kil maskesi oncesi yapiyorum halbuki gozeneklerim temizlensin diye..
Kil maskeside ayni zamanda skilastiriyor diye biliyorum gozenekleri..
Off bilemedim ki yaa..
Siyah boktam olmasa yapmam o buhari aslinda da iste bir tutlu kurtulamiyorum burnumda cenemde ve yanaklarimda var.
canim isirgan suyunu hala uyguluyo musun ise yaradi miHadi yaaa bunu hic duymamistim..
Siyah nokta bandi ve kil maskesi oncesi yapiyorum halbuki gozeneklerim temizlensin diye..
Kil maskeside ayni zamanda skilastiriyor diye biliyorum gozenekleri..
Off bilemedim ki yaa..
Siyah boktam olmasa yapmam o buhari aslinda da iste bir tutlu kurtulamiyorum burnumda cenemde ve yanaklarimda var.
Kisin daha duzenli yapiyodum yaa o zaman iyiydi..canim isirgan suyunu hala uyguluyo musun ise yaradi mi