Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım siyah boyalı sarıya dönemiyorum diyenler, buraya :)

burcuvegokhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
8
0
36
Zonguldak
Merhaba kızlar;
Aranıza yeni katıldım.Sürekli takip ediyordum.
Saçımda kullanacağım rengi buradan seçiyordum.
Öncelikle saçımı 2 ay önce siyaha boyamıştım. (mavi-siyah).
Ama içimde hep sarının hevesi vardı ve kuaförler sarının bana asla yakışmayacağını yapacaksam kızıl yapmam gerektiğini söylüyorlardı.

Bir kozmetikçi de clemensy adı altında satılan bir açıcıyla tanıştım. Kapkara saçlarmı açacağını hayal bile etmiyor, kendimi umutlandırmıyordum.
Saçımın yıpranmasını, hiç açmayacağı ihtimalini de göz önüne alarak, (tozu aldım suyu ile birlikte)
Akşam denedim ve sonuç inanılmaz 15 dk da saçım sarıya doğru gitmeye başladı.
Saçımın önce ve sonra hallerini atacağım resimlerimi bilgisayara yüklediğimde.
Saçımda hiç bir yanma, yıpranma vs olmadı. Saçıma boya bile sürmedim, şuan açılmış haliyle kullanıyorum.. memnunum.

Ben memnun kaldım. Ve karşınızdakinin düşüncesini pek dikkate almayın, birşey yapmak istiyorsanz yapın derim.
Senelerdir, sana yakışmaz dedikleri sarıyı yaptığımda herkes çok beğendi ::) şaka gibi mutluyumm

Hoşçakalın

Hiçbir yanma yıpranma vs olmamış olabilir fakat herkeste aynı şekilde olacak diye bir şey yok
Sizin saçlarınız öncesinde daha az işlem görmüş olabilir daha sağlıklı vs olabilir yıpranma olmamıştır
Mutlaka az da olsa olmuştur zaten
Açıcı kolay bir işlem değil kısacası,dikkatli olmak lazım

Evet saçlarım daha önce 3 ayda bir (siyah) boya yapmaktan başka bir işlem görmedi.
Kesinlikle dikkatli olunması gerekiyor elbette
Ama şuda bir gerçek ki, saçını oryalle açtırıp yakan, saçı lastik gibi gezen kızları çok gördüm.
Bitkisel adı altında kimyasalların biraz daha azaltıldığını düşünüyorum (?)
İlla açtıracağım diyenlere seçenektir. Zararı azaltılmış, seçenek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…