- Konu Sahibi burcuvegokhan
Merhaba kızlar;
Aranıza yeni katıldım.Sürekli takip ediyordum.
Saçımda kullanacağım rengi buradan seçiyordum.
Öncelikle saçımı 2 ay önce siyaha boyamıştım. (mavi-siyah).
Ama içimde hep sarının hevesi vardı ve kuaförler sarının bana asla yakışmayacağını yapacaksam kızıl yapmam gerektiğini söylüyorlardı.
Bir kozmetikçi de clemensy adı altında satılan bir açıcıyla tanıştım. Kapkara saçlarmı açacağını hayal bile etmiyor, kendimi umutlandırmıyordum.
Saçımın yıpranmasını, hiç açmayacağı ihtimalini de göz önüne alarak, (tozu aldım suyu ile birlikte)
Akşam denedim ve sonuç inanılmaz 15 dk da saçım sarıya doğru gitmeye başladı.
Saçımın önce ve sonra hallerini atacağım resimlerimi bilgisayara yüklediğimde.
Saçımda hiç bir yanma, yıpranma vs olmadı. Saçıma boya bile sürmedim, şuan açılmış haliyle kullanıyorum.. memnunum.
Ben memnun kaldım. Ve karşınızdakinin düşüncesini pek dikkate almayın, birşey yapmak istiyorsanz yapın derim.
Senelerdir, sana yakışmaz dedikleri sarıyı yaptığımda herkes çok beğendi ::) şaka gibi mutluyumm
Hoşçakalın
Aranıza yeni katıldım.Sürekli takip ediyordum.
Saçımda kullanacağım rengi buradan seçiyordum.
Öncelikle saçımı 2 ay önce siyaha boyamıştım. (mavi-siyah).
Ama içimde hep sarının hevesi vardı ve kuaförler sarının bana asla yakışmayacağını yapacaksam kızıl yapmam gerektiğini söylüyorlardı.
Bir kozmetikçi de clemensy adı altında satılan bir açıcıyla tanıştım. Kapkara saçlarmı açacağını hayal bile etmiyor, kendimi umutlandırmıyordum.
Saçımın yıpranmasını, hiç açmayacağı ihtimalini de göz önüne alarak, (tozu aldım suyu ile birlikte)
Akşam denedim ve sonuç inanılmaz 15 dk da saçım sarıya doğru gitmeye başladı.
Saçımın önce ve sonra hallerini atacağım resimlerimi bilgisayara yüklediğimde.
Saçımda hiç bir yanma, yıpranma vs olmadı. Saçıma boya bile sürmedim, şuan açılmış haliyle kullanıyorum.. memnunum.
Ben memnun kaldım. Ve karşınızdakinin düşüncesini pek dikkate almayın, birşey yapmak istiyorsanz yapın derim.
Senelerdir, sana yakışmaz dedikleri sarıyı yaptığımda herkes çok beğendi ::) şaka gibi mutluyumm
Hoşçakalın