Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım nasıl bu renk olur?

evet. %9luk oksıdanıyla ve prospektuse uygun sekilde boyamalısın. ama önce ufak bır kısmında deneme yap . istedigin saçın açık bölgelerini düşünerek 12.89 dedim. istedigin kadar açılmazsa boyadıgın tutam. %12lik oksıdan kullanabilirsin. ama saçını oldukça yıpratır.

açıcı hiç kullanmadan saçım sarıya dönemez mi????(

canım özel mesaj atmışsın ama ben cevap yazamıyorum fakat oksidan da bir açıcı değil midir? yani saça zarar vermek istemiyorum...kuaförlerde de oksidan kullanıyorlar mı illa?:26::26:

canım özel mesaj atmışsın ama ben cevap yazamıyorum fakat oksidan da bir açıcı değil midir? yani saça zarar vermek istemiyorum...kuaförlerde de oksidan kullanıyorlar mı illa?:26::26:

Canım ben cevap vereyim;
Boya karışımına katılan sıvıdır oksidan. Tek başına uygulanırsa evet saçı açar ama oryal gibi güçlü ve yıpratıcı bir açıcı değildir.
Boya uygulaması oksidansız yapılmaz, oksidan saç boyasını aktifleştirip, saçta etkili olmasını, yani saçı boyamasını sağlar. Koyu ve orta renklerde %3lük ve %6lık, açık renklerde %9luk ve %12lik oksidan kullanılır. Volüm yükseldikçe açıcı etkisi ve yıpratma etkisi artar. Ama aşırı yıpratmaz, saçları asıl yıpratan oryal gibi özel açıcılardır.

küllü mangom, şu 100 mesajı dolduramadım ki bitürlü sana mesaj atayım.
cok ozledim. nasılsın

canım sana mesaj atıcam bırturlu dolduramadıgımdan atamıyorum senı bu yuzden ekledım belkı cevap verırsın son yazdıgım konuya dıye son yazdıgım konuya bı bakabılırmısın? ne yapmam gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…