Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koleston perfect 12.89 kullanabilirsin .
evet. %9luk oksıdanıyla ve prospektuse uygun sekilde boyamalısın. ama önce ufak bır kısmında deneme yap . istedigin saçın açık bölgelerini düşünerek 12.89 dedim. istedigin kadar açılmazsa boyadıgın tutam. %12lik oksıdan kullanabilirsin. ama saçını oldukça yıpratır.
canım özel mesaj atmışsın ama ben cevap yazamıyorumfakat oksidan da bir açıcı değil midir? yani saça zarar vermek istemiyorum...kuaförlerde de oksidan kullanıyorlar mı illa?:26::26:
evet. %9luk oksıdanıyla ve prospektuse uygun sekilde boyamalısın. ama önce ufak bır kısmında deneme yap . istedigin saçın açık bölgelerini düşünerek 12.89 dedim. istedigin kadar açılmazsa boyadıgın tutam. %12lik oksıdan kullanabilirsin. ama saçını oldukça yıpratır.
cok benzıyor sacının rengıne?
kızlar benim istediğim saç bu Eki Görüntüle 430015
kendi saç rengim ise bu Eki Görüntüle 430022
sarı rengi nasıl elde edebilirimm ???
canım ama benim saç rengim hafif turuncumcu ben sarı istiyorum :/ üzerine açık küllü bir sarı renk yapsam elde edebilir miyim acaba