Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇIM MAHVOLDU ACİL

sacimmahvoldu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
11
3
sacimi evde açıp bakır yapacaktim açma sonrasi sacim igrenc oldu dipler çingene sarısı diger yerler bildiginiz turuncu oldu birkaç saat sonra siyaha boyasam saçım çok kötü duruma düşer mi böyle insan içine çıkamam lutfen yardimci olun

Siyaha boyamak gibi bir hataya düşmeyin. Saçlarınız mahvolur. Koyu renkten açık renge geçmek saçı ne kadar yıpratıyorsa, açık renkten çok koyu bir renge geçmek de bir o kadar yıpratır. Eğer maddi imkanınız varsa kuaföre gitmeniz daha iyi olur, saçlarınızı daha güzel toparlarlar. Kuaföre gidemeyecekseniz 6 numaraya boyayın

bugün boyayabilir miyim peki kumrala? bir de kumrala boyadiktan bir iki hafta sonra siyah yapabilir miyim
Bugün değil de eğer dışarı çıkmayacaksanız bir kaç gün sonra boyayın. Siyah için saçınızın toparlanmasını bekleyin. Çok özür dileyerek soruyorum ama siyaha boyayacaksanız neden açtınız ki saçınızı? Aklınızda hangi renk vardı?

yok hayir ben bakir yapacaktim saçımı açıp. normalde hep siyah kullandigim icin siyaha donmekten bahsettim hani stabil normal haline geri dönsün diye bu saatten sonra bi daha bakır için çabalamam beceremedim

yok hayir ben bakir yapacaktim saçımı açıp. normalde hep siyah kullandigim icin siyaha donmekten bahsettim hani stabil normal haline geri dönsün diye bu saatten sonra bi daha bakır için çabalamam beceremedim
O zaman saçınızı bir iki gün dinlendirip tekrar bakıra boyayın. Eğer fotoğraf atabiliyorsanız saçınızın fotoğrafını atar mısınız? En azından tutup tutmayacağı hakkında bir şey diyebiliriz

tutacağını hiç sanmıyorum açmayı bile beceremedim maalesef

Eklentiler

• IMG_20210422_124541_947.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 136
Tam açılamamış. Bakır tutmaz büyük ihtimalle. Kızıl falan düşünebilirsin belki. Çünkü kumral da olmaz sanki ama siyaha hiç boyama. Yanar saçların. Kahve falan da olabilir. Kuaföre gitmen daha sağlıklı olur ama sanırım şu an kuaförler kapalı.

evet şu an gidemiyorum. kumral da tutmazsa neye boyayacagim? saçım kalın telli siyaha yakin koyu kahveye falan boyasam kurtarmaz mi?

evet şu an gidemiyorum. kumral da tutmazsa neye boyayacagim? saçım kalın telli siyaha yakin koyu kahveye falan boyasam kurtarmaz mi?
Koyu küllü kumrala boyarsan tutabilir. Belki ilkinde tam tutmaz ama şu anki halinden iyi olur. 10 gün sonra tekrar boyarsın. 3-4 boyamadan sonra oturur. Koyu kahve yapsan 1-2 boyamadan sonra tutar gibi. Saçların çok kötü olmuş. Yani ton farkı var her yerde. Biraz sabretmezsen yakarsın saçlarını.

Saçınıza kullandığınız açıcı hangi renkti ve oksidan volümünü söylerseniz yardımcı olayım ayrıca siyaha boyamayı tekrar açmak istediğiniz de yine yani sorunla karşı karşıya kalırsınız

merhaba mavi renkti ve 30 volume yazıyordu
Siz çok yanlış şeyler kullanmışsınız saçınızı kesinlikle küllü renklere boyamayın yeşillenir . Silme işlemi yapın birinden yardım alın tabii bu işlemde .mavi açıcı saçı hızlı açtığı için renk dalgalanması çıkarıyor ortaya volümü yüksek oksidan da aynı şekilde kızartır saçı ve çabuk yıpratır . Önce saçınıza beyaz açıcı ve 10 volümlük oksidanla karışım yapın cıvık olacak içine saç kremi koyabilirsiniz diplere en son süreceksiniz bu karışımı dipler daha çabuk açılır diplere son aşamaya geldiğinizde açıcı uygulayın.

yine açayım mı diyorsunuz yani ben kahveye geri döneyim hemen diye düşünüyordum ama

Kuaföre git... Hiçbişi yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…