Saç Rengi ve Saç Boyama saçım mahvoldu acil yardım kızlar!..

art-ist e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
110
30
123
merhaba birkaç saat öncede yardım istedim ama pek duyan olmadı.ben dün saçıma röfle yaptırdım ama normal sarı beklerken platin sarı oldu nerdeyse beyaz tonu yalnız.cila sürdü ama diplerinin kızıl olmasından başka işe yaramadı.ordan çıkıp başka bir kuaföre gittim.bana çarşamba gel düz boya uygulayalım dedi.bende eski rengini istiyorum.(kahve)acaba röfle üstüne düz boya saçımı yakarmı?zaten uçları yıprandı:sinifsinif:neolur yardım edin hiç uyumadım saçlarım çok kötüeyvahedigeldismile

sitem etmişsiniz ama kaç tane arkadaşım size cevap vermiş önceki başlığınızda.boyadan saç yanmaz sonuçta açıcı kullanılmıcak.kahveye boyarız demiş kuaförünüz.yıpranıcak elbette ama beyaz saçlara tercih edersiniz muhtemelen yıpranmış kahve rengi saçları.bir de kahveye boyanıcak ama alttaki renginiz çok açık olduğu için tam kahve beklemeyin çıkıcak sonucu.kahveden biraz daha açık olabilir.

teşekkür ederim.yardımcı oldular ama ben tatmin edici cevap bulamadığım için öyle yazdım ve çok mutsuzum.sitem değildi tabiki.panik diyelim.

acıcı kullanımıycagı için yanmaz ama kahve tonuda bıkac yıkamadan sonra akıp alttakı saç rengın yıne cıkacaktır.bı kac kat attırman lazım aktıkca.ama yanma olmaz korkma.koyu renk sacı besler dıyede duymustum ayrıca.

ayy çok sağolun kızlar içim rahatladı gerçekten.zaten ne olursa beyazdan iyidir yani.artık 10 gün arayla boyarım.

bence boyatma bi süre öyle bekle derim çünkü zamanla boya akıyo röfleler yine çıkıyor hemde şimdi göründüğünden daha iğrenç olarak turuncu turuncu...

ya lehacım çok beyaz olmasaydı eğer beklemeyi düşünüyordum ama felaket bayaz stajım var ve bugün gidemedim.herkes tuhaf tuhaf bakıyor.ilk defa açık renk yaptım saçım hep kahve veya en fazla karamel oldu.çok tuhaf hissediyorum aynaya bakınca.ağlama krizleri geliyor.inan bugün bana okadar uzun geldiki anlatamam...yani anlayacağınız psikolojim çöktü resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…