Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaçım lastik gibi sünüyo ne yapmalıyım yardım edin !!!
arkadaşım moralini bozmak istemem ama lastik gibi uzayan saçı eski haline getirmek çok zor inan 8 aydır uğraşıyorum denemediğim bakım kalmadı ama hiç düzelmedi bende kestirdim saçlarımı malesef şuan uçlarında yine var uzadıkça kestiricem başka çare yok....
arkadaşım moralini bozmak istemem ama lastik gibi uzayan saçı eski haline getirmek çok zor inan 8 aydır uğraşıyorum denemediğim bakım kalmadı ama hiç düzelmedi bende kestirdim saçlarımı malesef şuan uçlarında yine var uzadıkça kestiricem başka çare yok....
Çaresi yok diye bir şey ...
Her şeyin çaresi var...
Sadece biraz maddiyat önemli...
Yağlar maskeler vs belki işe yarayabilir ama uzun süren uğraşlar sonucu olur bu....
En iyisi kuaföre gitmek...
Bende bundan 5 sene önce falandı herhalde tam olarak hatırlayamıyorum perma yaptırdım saçıma yandı saçlarım dediğiniz gibi lastik gibi uzuyordu.
Bende ilk başlarda yağları denedim badem yağı saçımı yumuşattı ama sadece yumuşatttı o lastik gibi yerleri düzeltmedi..
Sonunda dedim ben kuaföre gidicem bunun çaresi yok dedim kestiricem kısacık. 3 numara yapmaya karar verdim saçlarımı gittim kuaföre dedim permadan saçlarım lastik gibi oldu bunlar düzelmicek belli saçlarımı kestiricem dedim.
Kuaför saçmala kızım bunun düzeltiriz biz sen öle kestirme saçlarını dedi. İlk önce saçına düzeltme işlemi yapıcz bu işlemi yaparken ve yaptıktan sonra aynı zamanda bakım uygulicaz dedi. O lastik gibi olan yerler düzelicek dedi. Bende açıkçası pek inanmamıştım ama saçlarımı kurtarma ihtimalim olduğu için tamam dedim. O zamanınm parasıyla 200 tl verdim.
Sonuç dümdüz ve yumuşak saçlar oldu... bakım saçlarımın yumuşaklığını uzun süre korudu.. Lastik gibi yerlerde gitmişti.
Kıssadan hisse iyi bi kuför bulmak ve bi miktar parayı gözden çıkarmak....
arkadaslar ben brazilya fönü yaptırdım .saçım ıslakken 5cm uzuyordu kretinden sonra ne kopm ne uzama oldu çok iyi geliyor tavsiye ederim grupfonide indirim var göztepe uğurkanda 400 yerine 99+ sampuan ve krem özel kratınli 64:)
istersen ısıtıp dene zeytinyağını belki daha iyi gelir ben ara sıra sürüyrum uçlarına arındırması güç oluyo ama iyi geliyo hemen pes edip bırakma haftada iki defa yap
bayağı fazla zaman olduğu için soruyorum canım ne yaptında geçti bu saçlarının hali ? suan benimde öyle kurutyorum yumuşacık o kdr haffiki ipince teli var cektikce elime gelio =(
evt tatlm aynen saçım mavi siyahtı 2 hafta önce açtırdım sonra evde bi boya daha yaptım saçlarım bütün canlılığını kaybetti Peki nerden bulablrz canım bu hindistan cevizi yağını aktarlarda satılıo mu ?
üzüldüm saçına zarar vermişssin..oryal diye bir maddevar saçtaki bütün boyayı kusturuyor o işlemi yaptırmışsın...kesşke yaptırmasaydın ama üzülme...bak sana tavsiyem matrıx boya sökücü var onu kullan saçını açtırırken saça hiç zarar vermiyor hatta besliyor..aynı işlemi ben dün yaptım matrixle koyu kahve rengimi açtım karamel uyguladım konumda var bakarsan...oryal saçı inceltiyor...çözüm için kestirmen lazım yoksa saçını kaybedersin kökü sende kestir bence güzel bir modele ve hep bakım uygula inşallah düzelir canım