zeytin yağını ve yumurtayı saçına sür çok güzel besliyo yumurtanın kokusundan rahatsız oluyosan karanfili kaynat biraz demlensin o suyla durula ben zeytin yağı ürdüğüm zamanlar bayağı parlayıp kendine geliyo
benimde saçım açtırırken yandı dediğin gibi lastik gibiydi ben kestirdim nerede yaptırdığın önemli açtırma işlemini başka bir yerde açtırmıştım bayağı sonra saçım pek yıpranmamıştı
bitki karışımı olan ygalr var aktarlarda yada güzelik merkezlerinde evdede badem yagıı havuş yagı papatya yagıyla besele..hindistancevizi şampuanla yıka hafatda 1de maske uyugula....ama eger çok sünüyosa uçalrından kestirmen gerek.
zeytin yağını ve yumurtayı saçına sür çok güzel besliyo yumurtanın kokusundan rahatsız oluyosan karanfili kaynat biraz demlensin o suyla durula ben zeytin yağı ürdüğüm zamanlar bayağı parlayıp kendine geliyo
benimde saçım açtırırken yandı dediğin gibi lastik gibiydi ben kestirdim nerede yaptırdığın önemli açtırma işlemini başka bir yerde açtırmıştım bayağı sonra saçım pek yıpranmamıştı
mrb arkadaşlar bende saçlarımı açtırdım sarıya boyamak için ve boyadım ama çok yıpradı anlayacağınız bende bu derten muzdaribip önerileriniz için teşekkürler.:93::93:
canım benım önce bir saçını serbest bırak boyama daha fazla yıpratma yanı başta ordan başlayalım daha sonra saçına maske istiosun zeytınyagı ile mayonez karıştır 3 gunde bır kafana sür besler saçı ...
daha sonra yagmur yagdımı dışarı çık malum nisan yagmuru hem bereketlıdır hemde yagmur suyu saçı uzatır =)) daha sonrasaçlarını bıraz kestir çok değil ama azda değil =)
Valla arkdaşlar bildiğim kadarıya zeytin yagının pek bi faydası yok
ay nolur bana kestir demeyin kızlar ya zaten saçlarım kıpkısa uzatmaya çalışıyorum :84: şu anda saçlarım açık kumral sarı yapmak istiorum ama küllü sarı yıpranır mı ki yaa 1 hafta oldu boyayalı daha
sakın ha boyama saç kalmaz valla tepende kel kalırsın kopar saçların elıne gelir sabret 1 ay falan saçın dinlensın[/QU
bende ondan korkuyorum zatennn
sakın ha boyama saç kalmaz valla tepende kel kalırsın kopar saçların elıne gelir sabret 1 ay falan saçın dinlensın[/QU
bende ondan korkuyorum zatennn
pişman olacagın şeyler yapma o zmn =)) ilerde başını taşlara vurursun
bende aynı hataya düşmüştüm..siyahtı saçlarım ve açtırdım röfle yaptırmıştım.. saçlarım lastikten farksızdı hamur gibi idi ıslakken özellikle..5 ay deli gibi uğraştım abartısız 400-500 tl para harcadımm en ucuz yöntemden en pahalısına kadar ,ama hiç ilerleme olmadı neredeyse ve sonunda upuzun saçlarımı kısacık kestirmiştim,şükür artık uzadılar,ama aynı hataya asla düşmem bir daha..
saçlar öldü ve geri dönüşü malesef yok
zeytinyağı uyguluyorum canım ama o sadece yumuşatmada yardımcı oluo..dediğiniz gibi kestirmekten başka çaresi yok sanırım...ama önce biraz uzasında sonra uçlarından aldırırım artık bakıcaz
benimde saçların röfleden sonra lastik gibi olmuştu taraken resmen uzuyodu saçım bir iki ay sonra koyu kestaneye boyayıp kurtuldum koyu renk besliyo diyolar ondanmı bilmem geçti bi dahada röflemi tövbe yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?