Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yağlarla bakım yapma lazım saça en iyi gelen yağlarda badem yağı ve hakiki zeytin yağı.Bunun yanı sıra gliserinli bakım var onada bi göz at.Ben yağlarla yapılan gliserinli suyu yapmıyorum.Yağım yok diye..Gliserini nemli uçları biraz daha ıslak saçlarıma sürüyorum.o keçe gibi olan ve lastik olan yerleri güzel gösteriyo.Son durulama suyuna elma sirkesi ve ya üzüm sirkesi dök o lastikleşmeyi alıyo.hatta şu an evde varsa sirke.git saçlarını sirkeli su ile ıslat...
Arkadaşlar saçlarım çok fena lastik gibi sünüyo bildiğiniz etkili maske veya serum tarzı ürünler var mı tavsiye edebileceğiniz ?:78:
ben perma yaptırmıştım 1.5 sene oldu yaptıralı aynı şekilde olmuştu yıpranık sönük hala uçlarındaa var uzadıkça kurtuldum onlardansaçlarımı da boyamıyorum 7 aydır yaklaşık yazın girerken belki boyarım ama bu şekülde boyamadan da devam edebilirim
![]()
Üzüm de elma da olabilir.Ben elma sirkesi yapıyordum hatta çoğu arkadaş elma yapıyor.Dün ilker yavrutürk'ün bi videosunu izledim o da üzüm sirkesini söyledi.Her ikiside iyi geliyor demek ki.Ama emin ol lastikleşmeyi sirke alıyor.