• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım lastik gibi sünüyo ne yapmalıyım yardım edin !!!

twiligt

Aşığım aşık...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
473
1
46
İçel Mersin
Arkadaşlar saçlarım çok fena lastik gibi sünüyo bildiğiniz etkili maske veya serum tarzı ürünler var mı tavsiye edebileceğiniz ?:78:

Selam canim ben haftada 3-4 defa hindistan ceviz yag ile maske uyguluyorum. Yagi elimde isitiyorum ve butun sacima uyguluyorum. Nekadar cok bekletirsen okadar iyi oluyor. Bazen bagdem yagi ile karistirip yapiyorum bu islemi. Sacin nasil lastik haline geldi, boyadanmi?

evt tatlm aynen saçım mavi siyahtı 2 hafta önce açtırdım sonra evde bi boya daha yaptım saçlarım bütün canlılığını kaybetti :43: peki nerden bulablrz canım bu hindistan cevizi yağını aktarlarda satılıo mu ?

Ah be canim bende aynen senin gibi saclarimi maf etmistim. Ben turkiyede kalmiyorum ama skrats sor belkide vardir. Ben sacimi yaklasik 5 ay boyamadim ve sadecr bakun yapmaya karat verdim. 1 sene icinde umarim eski saclarima kavusurum

Yağlarla bakım yapma lazım saça en iyi gelen yağlarda badem yağı ve hakiki zeytin yağı.Bunun yanı sıra gliserinli bakım var onada bi göz at.Ben yağlarla yapılan gliserinli suyu yapmıyorum.Yağım yok diye..Gliserini nemli uçları biraz daha ıslak saçlarıma sürüyorum.o keçe gibi olan ve lastik olan yerleri güzel gösteriyo.Son durulama suyuna elma sirkesi ve ya üzüm sirkesi dök o lastikleşmeyi alıyo.hatta şu an evde varsa sirke.git saçlarını sirkeli su ile ıslat...

Yağlarla bakım yapma lazım saça en iyi gelen yağlarda badem yağı ve hakiki zeytin yağı.Bunun yanı sıra gliserinli bakım var onada bi göz at.Ben yağlarla yapılan gliserinli suyu yapmıyorum.Yağım yok diye..Gliserini nemli uçları biraz daha ıslak saçlarıma sürüyorum.o keçe gibi olan ve lastik olan yerleri güzel gösteriyo.Son durulama suyuna elma sirkesi ve ya üzüm sirkesi dök o lastikleşmeyi alıyo.hatta şu an evde varsa sirke.git saçlarını sirkeli su ile ıslat...

ayy canım çok saol ya pantene maske yapıyorum doğal sentez bide marjinal serum kullanıyorum o biraz ii geldi ama sadece yumuşamasında etkili bunlar lastikleşmeyi engellemio..canım bu dediğin üzüm sirkesi mi ? yoksa elma sirkesi mi ? :61:

Arkadaşlar saçlarım çok fena lastik gibi sünüyo bildiğiniz etkili maske veya serum tarzı ürünler var mı tavsiye edebileceğiniz ?:78:

bendede vardı bir durum bir kaç hafta zeytinyağı sürdüm saçıma hergün yıkadm kremleyerk şu an düzeldi bir problem kalmadı

ben perma yaptırmıştım 1.5 sene oldu yaptıralı aynı şekilde olmuştu yıpranık sönük hala uçlarındaa var uzadıkça kurtuldum onlardan:30: saçlarımı da boyamıyorum 7 aydır yaklaşık yazın girerken belki boyarım ama bu şekülde boyamadan da devam edebilirim:49:

yarın gidip aktardan zeytinyağı badem yağı ve elma sirkesi almak olacak ilk işim:1: başka önerebileceğiniz şeyler varsa hepsini almak istiorum yeterki geçsin bu durum ıslakkun saçımı taramaya korkuyorum sinirim bozuluo kopuo hep :84:

ben perma yaptırmıştım 1.5 sene oldu yaptıralı aynı şekilde olmuştu yıpranık sönük hala uçlarındaa var uzadıkça kurtuldum onlardan:30: saçlarımı da boyamıyorum 7 aydır yaklaşık yazın girerken belki boyarım ama bu şekülde boyamadan da devam edebilirim:49:

bende 1 hafta sonra boyamak istiorum ama korkuyorum ya off biraz bakım yaptıktan sonra boyaman en iisi galiba yoksa bu gidişle kel kalıcam :58:

Üzüm de elma da olabilir.Ben elma sirkesi yapıyordum hatta çoğu arkadaş elma yapıyor.Dün ilker yavrutürk'ün bi videosunu izledim o da üzüm sirkesini söyledi.Her ikiside iyi geliyor demek ki.Ama emin ol lastikleşmeyi sirke alıyor.

Üzüm de elma da olabilir.Ben elma sirkesi yapıyordum hatta çoğu arkadaş elma yapıyor.Dün ilker yavrutürk'ün bi videosunu izledim o da üzüm sirkesini söyledi.Her ikiside iyi geliyor demek ki.Ama emin ol lastikleşmeyi sirke alıyor.

Kesinlikle denicem canım çok saol :16:

bide canım bi arkadaşımız kuru saça uygulayıp 15 dk.bekletip yıkayın demiş :26: ıslak saça mı kuru saça mı uyguluyorsun sen ?

benimde öyle olmuştu saçlarım boya sırasında yanmıştı saçlarım baya bekledim düzelsin diye ama düzelme olmadı hiç sonrada kestirdim saçlarımı ve uzunca bir sürede boyatmadım şimdi eski haline döndü artık boyattığımdada bir sorun olmuyor,belki sende biraz kestirebilirsin saçlarını

zeytin yağını ve yumurtayı saçına sür çok güzel besliyo yumurtanın kokusundan rahatsız oluyosan karanfili kaynat biraz demlensin o suyla durula ben zeytin yağı ürdüğüm zamanlar bayağı parlayıp kendine geliyo
benimde saçım açtırırken yandı dediğin gibi lastik gibiydi ben kestirdim nerede yaptırdığın önemli açtırma işlemini başka bir yerde açtırmıştım bayağı sonra saçım pek yıpranmamıştı

kuru saçta olabilir ıslak saçta.sonuçta direkt uygulamıyoruz sirkeyi suya katıyoruz.ben her iki şekilde de yaptım..

bitki karışımı olan ygalr var aktarlarda yada güzelik merkezlerinde evdede badem yagıı havuş yagı papatya yagıyla besele..hindistancevizi şampuanla yıka hafatda 1de maske uyugula....ama eger çok sünüyosa uçalrından kestirmen gerek.

Kuaförden landoll marka argan diye bir yağ aldım. nemli saça sürülüyor, isterseniz kuru saça da uygulayabiliyorsunuz, ipek gibi ve parıl parıl saçlarınız oluyor, fiyatı 65 lira ama 1 seneye yakın gidiyor.. çok da güzel kokusu var..

mrb arkadaşlar bende saçlarımı açtırdım sarıya boyamak için ve boyadım ama çok yıpradı anlayacağınız bende bu derten muzdaribip önerileriniz için teşekkürler.:93::93:

Back