• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım istediğim gibi olmadı!

zebbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
668
1
96
İstanbul
Mrb arkadaşlar belki burası yeri değil ama tam olarak nereye konu açacağımı bilemedim.
Ben 1 hafta önce saçımı boyattım. Çok istediğim bi renk vardı sarı tonlarında rengi yanımda götürüp istediğim renk şudur diye gösterdim. Olur yaparız ama ilk bunun bir iki ton koyusu olur sonra yıkadıkça açılır dediler bende kabul ettim. Israrla koyu renk istemediğimi söyledim.Bize güvenin dediler. Benm sadece saçlarımın uçlarında sarılar vardı diplerim baya çıkmıştı. Neyse saçım yıkandı kurulandı. Koyu bir bakır. İstediğim rengin yanından bile geçmiyor. Hani dedikleri gibi bir iki ton koyusu olsa dert etmeyeceğim. Ben üzüldüm tabi bu renk çok koyu dedim. Bana bir haftaya kadar istediğin gibi olcak olmazsa gelirsin paket atarız dediler. Şu an saçımı boyatalı 1 hafta oldu saçımı 2 kere yıkadım saçlarımın uçları tekrar sarı oldu diplerde en ufak bi açılma yok. Şu an saçlarım tek kelimeyle berbat. İstediğim rengi geçtim hadi o olmadı saçlarım iki renk oldu.Açma işlemi olmadığı halde 100 milyon ödedim. Saç rengin açılmazsa gelirsin paket atarız demişlerdi para konusunda bişi demediler. Şimdi ben bu saçları düzeltmek için bir 100 milyon daha mı vereceğim? Benden düzeltmek için ücret isterler mi veya vermelimiyim? Aranizda kuaför arkadaşlar varsa veya başından böyle bir olay geçmiş olanlar lütfen yardımcı olabilirler mi??

canım keşke en baştan deseydin,istediğim gibi olmazsa düzeltirim we para wermem die
yine de sen bi git we deki bana düzeltiriz dediniz we bize güwenin dediniz,saçım şuan 2 renk.bunu düzeltin de.we para da wermeyeceğini söyle,sonra tartışma olmasın.

Yaa istediğim renk orealle açılıp yapılmış. Bende açılıp olcak sandım bana direk boyayı sürdüler öle yaptılar. Sonra olmayınca saçlarım senin istediğin renk orealle açlıp yapılmış ondan olmadı dediler. Eeee şimdi benm ne suçum var o zaman orealle açıp yapsalardı. Ben onlara istediğim tonu gösterdim yaparız dediler ama olmadı. Hani rengi geçtim o derdim bitti saçımın uçları sapsarı oldu dipler koyu bakır.

burda senin suçun yok ki,ayıptır sölemesi oynaya oynaya düzeltecekler.sana sorsaylarmış bu orealle açılıo,yapalım mı diye.çünkü oreal yıpratıyor ya saçı.canım en iyisi yarın git göster saçı we düzeltin de,biraz da dişini göster olmadı mırın kırın ederlerse...

canım ilk önce güzellikle konuş baktın yapmyorlar o zaman sert davran bu işe yarar kaydirigubbakcemile5 devlet dairelerinde bile işe yarıyor.ama tabi gönül iki tarafın anlaşmasından yana yine de

Zaten çok güvenerek gittiğim bi yer ve kaliteli bi yer ona bir sözüm yok. Sadece ben olmayan bişeyi düzeltmek için para vercek durumda değilim. Her şeyden önce öğrenciyim. Bilmiyorum bu işler nasıl oluyor daha önce başıma gelmedi bide düzeltiriz deyip benden çıkarken para isterler diye çekiniyorum

öyle bi durumla karsılasmamak için en basından konusmak lazım.istanbulda nerde bu kuaför benimde sacım bi kere 2 renk olmustu kahvaya boyayıp kapatmak zorunda kaldım oryalle acılmıs olmasına rağmen

yaa canm ne yani 100 milyon verip bide 20 milyon boyayamı vercez para? Bir de acaba 100 milyon açma işlemi olmadan yapılan boya için çok değil mi? Saçlar omuzlardan biraz daha uzun?

Back