• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım için açıcı aldım..Nasıl uygulandığı hakkında yardımcı olur musunuz?

miyase__

VivaLaFieasta
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
471
35
73
Çanakkale
kızlar palette nin yoğun açıcılarından aldım, elimde kutu bekliyorum nasıl yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok :/ karışımı illa oksidan şişesinde yapmam mı lazım birde bnm saçlar nerdeyse belime kadar 2 kutu yeter mi ki?? bi de yanma riski ne kadar?? nolur yardım :59: :59: :59:

bundan 2 saat önce ben açtım canım siyah saçlarımı benim uçlar koyu turuncu oldu tepeler hala siyah :S yarın palette alcam onunla denicem bide bakalım:43:

daha boyamadıysan iş bilen birine ver sürsün saçına.içte kalan saçları nasıl görceksin.1 tel bile siyah kalsa çirkin olursun :) hızlı ve seri bi şekilde sürsnlr.ayy çok mrk edyrm snucu:52:

sanki 3 kutu alsan daha iyi yeterdi çünkü boyanın tutması için heryeri ıslak olucak heryere degecek o boya yoksa bazı yerlerı koyu bazı yerlerı acık oluyo.. ben artk akıllandım hep 2 kutu alıyorum sclrım omzumda olmasına seyrek ve ınce tellı olmasına ragmen anca yetıo.. bu arada dıger boyalardan cok frkı yok gıbı yakmıyo yani...

evet artık yakmadığına eminim 2 kutu yetti hatta arttı, diplerden beş parmak kadar boyamadım ondan sanırım. sonuç; nur topu gibi turuncumsu kafa :D başımın ucunda kahkaha atan bir anne. neyse ki o koyu, yapışıp kalan kızıldan kurtuldum artık gerisi birkaç hafta sonra boyamaya kaldı.

evet artık yakmadığına eminim 2 kutu yetti hatta arttı, diplerden beş parmak kadar boyamadım ondan sanırım. sonuç; nur topu gibi turuncumsu kafa :D başımın ucunda kahkaha atan bir anne. neyse ki o koyu, yapışıp kalan kızıldan kurtuldum artık gerisi birkaç hafta sonra boyamaya kaldı.

miyase__ resimlesene gece bile ışık saçan güneşini (:

Son düzenleme:
Ben o kadar beğenmedim canım:( Saçların yanmış gibi gözküyor yada fotoğraf maknesinden kaaynaklanıyorr anlamadım

canım yanık değil ama yıprandı bir hafta önce boyadığımda. bakalım birkaç hafta sonra tekrar boyucam ondan sonra nasıl olcak..

tonlar ışıktan kaynaklanıyor canım sadece diplere sürmedim. dipler küllü kumral uçlar turuncumsu. boyadığımda umarım aynı renk olur.

tonlar ışıktan kaynaklanıyor canım sadece diplere sürmedim. dipler küllü kumral uçlar turuncumsu. boyadığımda umarım aynı renk olur.

2 kutu boyayı yemiş ama bana mısın dememiş.niye hiç açılmadı ki senin saçın yıkadın mı hemen.

flaşsız çekimden pek anlaşılmıyor renk cnm ama saçların gayet iyiymiş boyayla yıpratmasaydın keşke boya bayaa azaltıyor saçı çünkü...:31: umarım istedğin gibi olur..

zeminde kızıl, siyah ve mavi siyah vardı baya alacalı saçım vardı e diplerdende cıkmıştı kendi saçım sonra küllü kumrala boyadım ama dipler tuttu uçlarda hiçbir değişiklik olmadı. uzun bir düşünce sürecinden sonra karar verdim açtım (sitede yazanlardan ilham aldım )ve bugün güneş ışığında farkettim ki çok fazla açılmış önceki renge kıyasla 3-4 ton rahat açılmış canlarr. hatta foto çektim onuda eklerim bi ara daha iyi anlaşılıyor fark. bu arada saçımı yıpranma sebebi açıcı değil bir hafta önce boyadığımda yıprandı malesef.

Back