Ranaozge Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2011 37 0 36 İzmir 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ranaozge #1 Arkdaşlar ikilemde kaldım saçım için acı badem yağımı yoksa tatlı olanındanmı kullancam ??
aLiye03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2010 930 5 46 Danimarka 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ranaozge #2 Ranaozge .!.: Arkdaşlar ikilemde kaldım saçım için acı badem yağımı yoksa tatlı olanındanmı kullancam ?? Genişletmek için tıkla... saca aci badem yagi kullanilmaz, tatli badem yagi kullanmaisin..
Ranaozge .!.: Arkdaşlar ikilemde kaldım saçım için acı badem yağımı yoksa tatlı olanındanmı kullancam ?? Genişletmek için tıkla... saca aci badem yagi kullanilmaz, tatli badem yagi kullanmaisin..
orchidea Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2008 4.390 7 0 Diğer 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ranaozge #3 saç bakımı için tatlı kullanılır. yıllar önce bir arkadaşım saçlarını uzatmak için acıbadem yağını kullandığını söylemişti ama ben hiç denememiştim.
saç bakımı için tatlı kullanılır. yıllar önce bir arkadaşım saçlarını uzatmak için acıbadem yağını kullandığını söylemişti ama ben hiç denememiştim.