• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçım Hızlı Uzasın Diyenler

Barbierella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
36
0
36
Konya
1-Pilav yani pirinç yemek saçı 5 kat daha uzatır....
2-Saçları ıslatarak masaj yapmak saçı uzatır....
ve biraz sabretmek tabii ki
Umarım faydalı olmuştur....

pirinci bilmiyorum ama araştırdığıma göre havuç ve yumurta saçı uzatmak için çok işe yarıyormuş acaba deneyen var mı benim ilgimi çektide başka bir konu açmak istemedim o yüzden buraya yazdım.eğer bu konuda bilgisi olanlar varsa yorum yapabilirler mi?

Havucu bilmiyorum ama yumurtayı bende duymuştum.
Üstelik yumurta saçı besliyormuş o yüzden de
hızlı uzamasını sağlıyormuş.

Arkadasim cok bilincsizce konu aciyorsun. Diger actigin konuna ve bu konuna bakinca ben bu sonucu cikardim. Sabit konulara bakarsan böyle bir konunun zaten mevcut oldugunu görürsün. Forumda tekrar konu acmak yasak, tek bir baslik altindan devam etmelisin.

pirinci bilmiyorum ama araştırdığıma göre havuç ve yumurta saçı uzatmak için çok işe yarıyormuş acaba deneyen var mı benim ilgimi çektide başka bir konu açmak istemedim o yüzden buraya yazdım.eğer bu konuda bilgisi olanlar varsa yorum yapabilirler mi?

yumurtayı bende duymuştum. ama havucu tercih ederim çünkü sevmiyorum yumurtayı.. Havucun böyle bir etkisi varsa çok güzel ama sonra çok yediğimiz için cilt turuncuya dönmesin. Havucun böyle bir dezavantajıda var çünkü :(

Back