• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçım gürleşmesin sadece uzasın :(

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
kızlar benim saçlarım çok gür zaten ara makas attırırım hep oyüzden, 2 seferdir kızıla boyatıyorum üstüne denize fln gittim kurudu uzaması durdu, saçımı boyatalı 2-3 ay olmasna rağmen (belki daha fazla) sadece 1 cm geldi dip boyam saçım hiç uzamıyor napmalıyım :S gürleşcek diye burda yazan bakımlardanda
yapamıyorum aman gürleşmesin:)

kullanmadım ama
badem yağı ve yılan yağından memnun olanlar çokça
bunlar uzaması için

hmm sağol cnm :9 tatlı badem yağı alıcamda yılan yağını orjinalini bulmak zormuş sanırım

hint yağını ısıtıp saçına sürebilirsin banyodan önce..saçların belli bi uzunluga gelip takılıp kalıyosa SHEA ve ya avakado yağı içeren şampuan ve saç kremi kullanabilirsin. yılang yılang yağıda uzaması için çok etkili diye duymuştum. bide saç uzaması için basit bi formül var.
1 kahve fincanı keten tohumu yağı(aktarda vardır.)
1 kahve fincnı sıcak su
yarım limon
malzemeleri kaynattıktan sonra ılımaya bırak.saçına masaj yaparak yedir.streç film ve ılık havlu ile kapla.bir saat bekledikten sonra ılık su ile durula.haftada en az 2 kere yapılması önerilir.

topik sahibi arkadaşım. daha önce burada açılmış bir topik vardı. sinemaki kürü vardı. yapanlar da memnundu.
bende oryal ve boyadan ölmüş saçlarımı kısa kestirdim ve 4. haftasını yapıcam kürün.. dip boyasından takibediyorum. gerçekten haftada 1 cm uzuyor..... normalde ayda 1 cm yakın uzardı....... çok mutluyum kurtulucam inşallah boyalardan..

hint yağını ısıtıp saçına sürebilirsin banyodan önce..saçların belli bi uzunluga gelip takılıp kalıyosa SHEA ve ya avakado yağı içeren şampuan ve saç kremi kullanabilirsin. yılang yılang yağıda uzaması için çok etkili diye duymuştum. bide saç uzaması için basit bi formül var.
1 kahve fincanı keten tohumu yağı(aktarda vardır.)
1 kahve fincnı sıcak su
yarım limon
malzemeleri kaynattıktan sonra ılımaya bırak.saçına masaj yaparak yedir.streç film ve ılık havlu ile kapla.bir saat bekledikten sonra ılık su ile durula.haftada en az 2 kere yapılması önerilir.

2ye 1 ölçü şeklinde hint yağı ve badem yağını karıştırıp kullanıyım ben ozaman en iyisi hem spreyli şişeye koyarım iyi olur, shea ve avokada yağı hangi şampuanlarda var biliyomusun ben hiç görmedim de merak ettim?
formül içinde sağol cnm öle şeylerle uğraşmaya biraz üşeniyorum açıkçası bide annem kafayı yedin deyip duruyo:D

sağlık bakanlığınca onaylıysa alabilirsin. aktardan aldım ben yılan yağını ucuz zaten. ama onayı var.

tamam canım ona da dikkat ederim aktara sorayım onaylı mı die.

topik sahibi arkadaşım. daha önce burada açılmış bir topik vardı. sinemaki kürü vardı. yapanlar da memnundu.
bende oryal ve boyadan ölmüş saçlarımı kısa kestirdim ve 4. haftasını yapıcam kürün.. dip boyasından takibediyorum. gerçekten haftada 1 cm uzuyor..... normalde ayda 1 cm yakın uzardı....... çok mutluyum kurtulucam inşallah boyalardan..

canım ona baktımda ben saçın rengini açıyomuş ya ben açılmasını istemiyorum :(

komili z.yağlı ve ısırganotlu şampuan aldım bide bugün kullandım bayıldım harika bi şampuan banyoda krem bile kullanmadım gerek kalmadı.

bide boyalı saçlar için gliss sıvı saç kremim vardı azcık kalmıştı içine azcık zeytinyağı ve yarım kapak gülsuyu ekledim saçlarıma sıktım bakalım nası olcak :)

Vücudunda C vitamini yoksa saçlarına dışardan ne yaparsan yap uzamaz.... Denemeyle sabittir : ) Acerola-c vitamini takviyesi almalısın bi süre çok hızlı bi etki ettiğini göreceksin diyorum bu da tecrübeyle sabittir : )

onu da biliyorum canım bi ara zinco hapı kullanmıştım dökülmem sıfırlanmıştı.. şuanda bemiksin hapını alıyorum ama sadece :)

lavanta isirganotu ve kekik bunlari ayri ayrida kullanabilirsin karistiripta

saclari cok hizli uzatiyor

Son düzenleme:
bnmde saçlarım cok gür bgun saçımı boyadımn 3 kutu boya gitti yani :) ben sinemakili tarifi yapıyorum ve özel günlere dikkat edıyorum o şekilde uzatablrsin saçını

Back