• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım dökülüyor ne yapmam gerek?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

saba888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
91
1
26
İzmir
Arkadaşlar saçlarım çok dökülüyo 3 sene önce tepem komple döküldü çok şükür çıktı aniden tararken saçım bi avuç kadar açıldı şimdi çıktı baya uzadı ama şimdide dökülüyo napmam gerek ya yne açılırsa dye korkdan tarayamaz hale geldım doktra da gttm stresten dyo napmam gerek dökülmemesi için

bnde araştırıyorum az önce bi sitede okudum 500 ml suya bir avuç karanfil koyup bir gün istediğin yerde bekleticekmişsin sonra 4 gün boyunca saçlarını bol bol o suyla ıslatıp tarıycakmışsın duralamaya gerek yok

bnde araştırıyorum az önce bi sitede okudum 500 ml suya bir avuç karanfil koyup bir gün istediğin yerde bekleticekmişsin sonra 4 gün boyunca saçlarını bol bol o suyla ıslatıp tarıycakmışsın duralamaya gerek yok:14:

cnm sarımsakta dökülmeyi durduruyo ben bi süre kullandım çok iyi geldi 5-6 diş sarımsağı ezip kapağı olan cam bi kaba koyuyosun üzerine 1 parmak geçicek kadar saf z. yağı koyup ağzı kapalı 4-5 gn bekletiyosun sonra yağını saçına sürüp 3 saat bekletip yıkıyosun bunu haftada 1 yapıyosun çok iyi gelio fakat inanılmazzzzzz kötü kokuyo baştan söylim :)) eşim evde maskeyle geziyodu ben bırakmak zorunda kaldım :))

karanfil suyunu dene.
benimde saçlarımda dökülme vardı karanfil suyu kullanmaya başladım dökülme durdu.
ayrıca saçlarının çok yağlanmasını bekleme o zaman da çok dökülüyor saç
ve streste çok etkili. bende stresliyken çok dökülür saçlarım. stresten uzak durmaya çalış

Son düzenleme:
canım benden sana tavsiye ilk önce uzman bi cildiye doktoruna muayene ol çünkü herkesin yapısı farklı bişey denersin ice dökülme yapar yani muayene ol tahlil falan yaptır doktor ona göre sana bişey önercektir dediğim gibi bi ürün herkeste aynı etkiyi yapmayabilir:40:

Back