• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım dökülüyor diyenler Kesinlikle bakmalısınız ...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

xxladyxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
4
0
86
İzmir
Benim çok fazla saçım dökülüyodu çözüm arıyordum. en sonunda internetten ''proser'' adlı ürünü keşfettim daha önce bi çok ürün kullanmıştım ama hiç biri bunun kadar etkili değildi dökülmeyi anında kesti dökülenlerin yerine yenileri çıkmaya başladı ve saçlarım artık çok daha güçlü...

reklamları izledik şimdi haberlere geç canım:1closedeyes:
burdakileri salak falan mı sanıyon sensengözlerimebaksanab

REKLAM yaparak burdaki milleti kandıramazsın burdakiler aptal değil senin gibi.yeter artık sıkıldık bu reklamlardan.eğer reklam yapacaksanız defolun gidin bu forumdan

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Back