Selam kızlar saçım çok acaip kıvırcık değil hatta lisede lüle lüle olurdu sonra saç boyası falan derken düzleştirme derken saçım bozuldu..
En son kuaförde saçlarımın bir kısmını da yakınca olan oldu... Saçlarımı yıkamak istemiyorum sonrası tam bir eziyet...o kadar çok dolaşıyor ki anlatamam.. ne yapayim saç kürü mü yapsam, yoksa şampuan mı tavsiye edersiniz ? Zaten gliss'in saç ürünlerini kullanıyorum ama onlar bile çok fazla etki etmiyor. (
Selam kızlar saçım çok acaip kıvırcık değil hatta lisede lüle lüle olurdu sonra saç boyası falan derken düzleştirme derken saçım bozuldu..
En son kuaförde saçlarımın bir kısmını da yakınca olan oldu... Saçlarımı yıkamak istemiyorum sonrası tam bir eziyet...o kadar çok dolaşıyor ki anlatamam.. ne yapayim saç kürü mü yapsam, yoksa şampuan mı tavsiye edersiniz ? Zaten gliss'in saç ürünlerini kullanıyorum ama onlar bile çok fazla etki etmiyor. (
merhaba benimde saçlarım çok karışıyordu kremli şampuan kullandım ve ayrıca saç kremi aldım en memmun kaldığım şampuan halen kullanıyorum elseve komple 5 ve avonun şampuanı ve krem olarak watsons dan aldığım watsons marka krem veya pantenin kremi böyle kolay taranır ve güzel görünür
Yıpranmış saçların en kötü yanı nemini kaybetmektir en doğrusu içten ve dıştan saça nem kazandırmak
Benim gibi saçlarınızı çok koyu bir renkten çok çok açık bir sarıya çevirdiyseniz, kısacası saçlarınızı hunharca katlettiyseniz kozmetik reyonlarında gözünüz de eliniz de hep saç bakım ürünlerine kayacaktır. özellikle onarıcı, yeniden yapılandırıcı, kırılmayı önleyici, keratinli, boyalı saçlara, yıpranmış saçlara, taramayı kolaylaştırıcı, komple bakım ibarelerinden biri bile ürünü almaya sizi cezbetmeye yetebilir. Ne yalan söyleyeyim son aylarda benim durumum aynen bu. Bende düşündüm taşındım ben gibi saçlarını yeniden kazanmaya kendini adamış arkadaşlara yardım edeyim dedim ve kullandığım birçok saç bakım ürününü yazmaya karar verdim.Şimdi öncelikle kullandığım tüm ürünlerde ortak özellik olarak düzenli kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Birde hem rejimin olumsuz etkilerinden kurtulmak hem de saçımızı, cildimizi ve bedenimizi güçlendirmek için düzenli olarak vitamin kullanmamız gerektiği kanısındayım.