Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım çiğ bi sarı tuttu c vitamini hapı işe yararmı yardııııımmmm :(( lütfen

aysenuragirkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
10
2
28
Saçlarımın doğal rengi koyu küllü sarıydı salak gibi koleston 9.0 sarıya boyadık resmen yaşlı sarısı oldu çok çiğ duruyo ozellikle tepelerim daha boyayalı bir hafta oldu c vitamini artı sampuan işe yarar mı sizce ((

Cesaret etmeye korkuyorum ya aylarca dibimin gelmesini kendiğiliğinden akmasını beklicem ya da c vitaminini denicem çünkü kimyasal kullanmak istemiyorum saçımın rengi kızıl gibi bişey tuttu ilk gun cok guzeldi sonra bozuldu bi tuhaf oldu kınalı kuzu gibi oldum bu ilk yıkadığım gun

maşallah saçların çok güzel=) c vit kürünün işe yaradığını bir çok kez okudum forumda deneyebilirsin bence ama arkadaşın dediği gibi küllü boyayla cila yapsan da olur.. cila yıpratan birşey değil.. en fazla c vit kadar yıpratır..

Tesekkür ederim saclarımı çok seviyorum çok iyi bakıyorum onlara ama insan hep biraz daha fazlasını istiyo işte rengini açıyım derken bu hale geldi sadece dostum dediklerim beğendi saçlarımı

Eki Görüntüle 1503864 Şuan saçlarım boyle her gören kötü diyo moralimi bozuluyolar ya gerçekten kötü ya da kıskanıyolar

ışıktan kaynaklı sanırım burda bakır yansıma belli değil ama yukardakinde anlaşılıyor.. kötü değil bence kesinlikle zaten renkli gözlülere ben şahsen yakıştırırım bakırı ama sen tercih etmiyorum ben diyorsan küllü cila yap derim =)

Coook guzel saclarin var masallah.Bende kullu sac meraklisiyimdir.Saclarimi 8.1 veya 9.1 e boyuyordum hep turunculasma oluyordu,Bende en son rofle yaptirdim sonra silver sampuanla yikadim iste burda da paylastim resimlerimi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-toner-hakkinda-bilgi-sahibi-olanlar.727923/ ama sadece rofleli olan kismi kullu renk oldu boyali yerleri yine ayni kaldi :s o yuzden de bende boya ile cila yapmayi dusunuyorum , insallah etkisini gorurum.Insallah seninde istedigin gibi olur saclarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…