- 21 Nisan 2015
- 10
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi aysenuragirkaya
Eki Görüntüle 1503163 Cesaret etmeye korkuyorum ya aylarca dibimin gelmesini kendiğiliğinden akmasını beklicem ya da c vitaminini denicem çünkü kimyasal kullanmak istemiyorum saçımın rengi kızıl gibi bişey tuttu ilk gun cok guzeldi sonra bozuldu bi tuhaf oldu kınalı kuzu gibi oldum bu ilk yıkadığım gun
Tesekkür ederim saclarımı çok seviyorum çok iyi bakıyorum onlara ama insan hep biraz daha fazlasını istiyo işte rengini açıyım derken bu hale geldi sadece dostum dediklerim beğendi saçlarımımaşallah saçların çok güzel=) c vit kürünün işe yaradığını bir çok kez okudum forumda deneyebilirsin bence ama arkadaşın dediği gibi küllü boyayla cila yapsan da olur.. cila yıpratan birşey değil.. en fazla c vit kadar yıpratır..
Eki Görüntüle 1503864 Şuan saçlarım boyle her gören kötü diyo moralimi bozuluyolar ya gerçekten kötü ya da kıskanıyolar
Haklısın tesekkür ederim :)))ışıktan kaynaklı sanırım burda bakır yansıma belli değil ama yukardakinde anlaşılıyor.. kötü değil bence kesinlikle zaten renkli gözlülere ben şahsen yakıştırırım bakırı ama sen tercih etmiyorum ben diyorsan küllü cila yap derim =)
ben uzun süre kullandım silver şampuan ama hiç bi etkisi olmadı :/Silver şampuan kullan. Googlda araştırırsan bir çok markaya ulaşabilirsin.
Çoğu kişi memnun etkisini de görüyolarmıs okudum arastırdım onuda bya :)ben uzun süre kullandım silver şampuan ama hiç bi etkisi olmadı :/
bana yaramadı ozaman, 1 kutu bitirdim çeyrek ton bile kırılmadı rengim, bende kumral yaptım :)Çoğu kişi memnun etkisini de görüyolarmıs okudum arastırdım onuda bya :)
Fiyatıda bana göre değil zaten öğrenciyim ben :d ama boyarken üç kutu boya gitti saclarıma ona yanarımbana yaramadı ozaman, 1 kutu bitirdim çeyrek ton bile kırılmadı rengim, bende kumral yaptım :)
sen 1 kutu küllü sarı alıp cila yap dinle bizi tecrübe konuşuyo :))Fiyatıda bana göre değil zaten öğrenciyim ben :d ama boyarken üç kutu boya gitti saclarıma ona yanarım
Peki tamam guveniyorum :)sen 1 kutu küllü sarı alıp cila yap dinle bizi tecrübe konuşuyo :))
Kullandığın şampuanın kalitesine bağlı. Loreal Silver şu an gördüğüm en başarılı silver şampuan, diğerleri hiç bir işe yaramıyor.ben uzun süre kullandım silver şampuan ama hiç bi etkisi olmadı :/