Sıkıntıdan bunların hepsi
Aslında koyu yerlere 2 ton farklılık var kafama taktığı kadarda kötü değil ama yine bi kuaföre danışcam heralde daha öncede açma işlemi yapmıştım o zaman böyle sorun yaşamamıştım sadece siyaha saçımı artık boyamam başıma ne geldiyse siyah yüzünden geldiAh canm niye açtn saclarini burada kaç yüz tane bayan açıcıdan nasibini almis hic mi okumadin onlardan biri de benim o sac duzelmiycek uzadikca kestiriceksin ornegin ben. Orial mahvetti beni bir yil olucak iki santim kadar kaldi uclarinda o yaniklar. O günleri hatirlamak bile istemiyorum. Kuaför daha çok yipraticak..
sende mi ewde kendin açmıştın saçınıBenim de saçım aynı senin dediğin gibi olmuştu ben çözümü geri koyu renk boyatarak buldum malesefkuaför açılacağı kadar açılmış tekrar açarsam yanar dedi koyu renk yapalım ilerde deeiğiştir dedi saolsun para için iş yapmadı
sende mi ewde kendin açmıştın saçını
Doğru da işte kuaförlerede güvenilmiyoki şekerimAynen ama tövbe ettim bi daha yapmam diye kuaförler boşa mı açılmış
Yok canım bakım da yapıyorum zaten çokta kötü durumda değil bıraktım uğraşmayı bakım için araştırmalar yapıyorum argan yağı ve gliss kullanıyorum bakalım daha da iyi olucak inşallahsaçlarınız bu kadar işlemden dolayı yorulacak...ince telli de demişsiniz...birkaç ay dinlendirseniz sonra boyasanız nasıl olur...şuan ki durumu çok mu kótü?
Yok canım bakım da yapıyorum zaten çokta kötü durumda değil bıraktım uğraşmayı bakım için araştırmalar yapıyorum argan yağı ve gliss kullanıyorum bakalım daha da iyi olucak inşallah
Doğru da işte kuaförlerede güvenilmiyoki şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?