• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım berbat acil yardım edin bana kızlar,çok ACİL:(((

maheen

Kürkçü dükkaninda...♤○□♢♤♧☆☆☆
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
3.280
1.993
63
Yaklaşık 1 ay önce sıkıldığım siyah saçlarım dan kurtulmak için açıcıyla kendim ewde açtım ama sonuç berbat oldu gerçekten,Uçlar koyu kaldı turuncu oldu saçım,bende turuncuk gitsin diye küllü kumral yaptım ama bu defada beyaz tenliym çok soluk gösterdi beni ve en önemliside yine farklı renkler oldu kafamda eşit olmadı bugünde altın karamele boyadım renk çok hoş ama yine farklı renkler war saçımda açıklı koyulu oldu ince telli saçlarım ve yıprandıda saçımın her yeri eşit renkte olsun istiyorum,kuaföre gitsem bana bi çözüm bulabilir mi koyu renge boyamak dışında acil bi çözüme ihtiyacım var çünkü eşim iş seyahatinde ve 2 gün sonra gelicek hoş gözükmek istiyorum :Dfikri olan varmı?

koaför değilim ama yapılacak her müdahile saçını yıpratır tek yapılacak bende kahverengi bir tona sürekli boyayarak rengi oturtman.bende kırmızdan ,sarıya sarıdan tarçın rengine sonra yine sarıya döndüm bi kere açtığın zaman ne renk boyasan hep atıyor ve çabuk akıp matlaşıyor.

Kuaför tekrar rengini açmak istese peki eşit açabilir mi o koyuluklar gider mi koyulaştırmak istemiyorum ve bugün boyadığım rengi çok beğendim yüzüme renk geldi :KK23:ay bide vardır ya kuaförlerin saçını kim yaptı muhabbeti hiç hoşlanmıyorum bundan:(

Naptin ayol arka arkaya saclarina iskence etmissin :(

Sıkıntıdan bunların hepsi:KK51:

Sıkıntıdan bunların hepsi:KK51:

Siyah saci acmak zordur. En iyisi kuafor.

Simdi senin saclarin ton ton olduysa kuafor ona gore aciyo zaten koyu olan yerlere once suruyo acik olan yerlere sonra. Renk koyuluguna gore daha fazla bekletiyo canim. Arada saclarina dogal yag bakimlari falan yapta beslensin bari. Mahvolmamistir insallah :(

Gliss ve argan yağı kullanıyorum zaten canım daha iyi bakımlar bulup yapayım çok kötü değil saçım ama yıpranık sonuçta bu kadar işlemin üstüne kuaförün saçımı yakma ihtimali daha fazla bu nedenle korkuyorum da aslında kafam karışık napcam karar veremedim

Ah canm niye açtn saclarini burada kaç yüz tane bayan açıcıdan nasibini almis hic mi okumadin onlardan biri de benim o sac duzelmiycek uzadikca kestiriceksin ornegin ben. Orial mahvetti beni bir yil olucak iki santim kadar kaldi uclarinda o yaniklar. O günleri hatirlamak bile istemiyorum. Kuaför daha çok yipraticak..

Ah canm niye açtn saclarini burada kaç yüz tane bayan açıcıdan nasibini almis hic mi okumadin onlardan biri de benim o sac duzelmiycek uzadikca kestiriceksin ornegin ben. Orial mahvetti beni bir yil olucak iki santim kadar kaldi uclarinda o yaniklar. O günleri hatirlamak bile istemiyorum. Kuaför daha çok yipraticak..
Aslında koyu yerlere 2 ton farklılık var kafama taktığı kadarda kötü değil ama yine bi kuaföre danışcam heralde daha öncede açma işlemi yapmıştım o zaman böyle sorun yaşamamıştım sadece siyaha saçımı artık boyamam başıma ne geldiyse siyah yüzünden geldi:KK43:

Bu kadar işlemden sonra saçını açtırma
kuaför para için saçını açar memnun kalır mısın bilmem

Canım hallettim sayılır iyi bi kuaföre danıştım saçını koyu olan yerler kaç ton koyuysa o kadar koyusuna boyat dedi 1 2 ton fark war zaten o kadar koyultucam yeterli açtırırsam kesin yanar iyi bi fikir degildi;)

Benim de saçım aynı senin dediğin gibi olmuştu ben çözümü geri koyu renk boyatarak buldum malesef :( kuaför açılacağı kadar açılmış tekrar açarsam yanar dedi koyu renk yapalım ilerde deeiğiştir dedi saolsun para için iş yapmadı :D

Benim de saçım aynı senin dediğin gibi olmuştu ben çözümü geri koyu renk boyatarak buldum malesef :KK43: kuaför açılacağı kadar açılmış tekrar açarsam yanar dedi koyu renk yapalım ilerde deeiğiştir dedi saolsun para için iş yapmadı :D
sende mi ewde kendin açmıştın saçını:KK69:

saçlarınız bu kadar işlemden dolayı yorulacak...ince telli de demişsiniz...birkaç ay dinlendirseniz sonra boyasanız nasıl olur...şuan ki durumu çok mu kótü?

saçlarınız bu kadar işlemden dolayı yorulacak...ince telli de demişsiniz...birkaç ay dinlendirseniz sonra boyasanız nasıl olur...şuan ki durumu çok mu kótü?
Yok canım bakım da yapıyorum zaten çokta kötü durumda değil bıraktım uğraşmayı bakım için araştırmalar yapıyorum argan yağı ve gliss kullanıyorum bakalım daha da iyi olucak inşallah:D

Yok canım bakım da yapıyorum zaten çokta kötü durumda değil bıraktım uğraşmayı bakım için araştırmalar yapıyorum argan yağı ve gliss kullanıyorum bakalım daha da iyi olucak inşallah:D

Argan yagı çok iyi geliyor saça...

Back