baslıkta belırtıgım gıbı saclarımın rengını açamadım kızlar...normalde hep evde yaparım kendım yaparım...saçlarımın bazıları koyu kahve bazıları platıne yakın bır renk beyazımsı gıbı..dıplerı baya uzamıstı ama denedım olmadı yanı 2defa falan acma ıslemı uyguladım aynı renkte kalıyo cıvı cıv sarısı gıbı bır ton oluyo cok kotu duruyo ![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
sızce nasıl bır ıslem yapmalıyım kuafore gıtmıyorum artık cunku her gıttıgımde aglayarak cıktım ve o kadar da para alıyolar..sonucta kendım yapabılmısıtım ama nedense bır turlu olmadı cok uzgunum..rengı berbat bı gorsenızz:2:bıraz acılmıs bır saca platın rengını yapmak ıcın sarı acık sarı tonlarda boya yapılımı??bıde benım malzemelerım 6aydır falan acık acaba etkısı mı gectı boyların dıye dusundum...nolur bı fıkır verın kızlarr![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
sızce nasıl bır ıslem yapmalıyım kuafore gıtmıyorum artık cunku her gıttıgımde aglayarak cıktım ve o kadar da para alıyolar..sonucta kendım yapabılmısıtım ama nedense bır turlu olmadı cok uzgunum..rengı berbat bı gorsenızz:2:bıraz acılmıs bır saca platın rengını yapmak ıcın sarı acık sarı tonlarda boya yapılımı??bıde benım malzemelerım 6aydır falan acık acaba etkısı mı gectı boyların dıye dusundum...nolur bı fıkır verın kızlarr
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)