• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım açıldıktan sonraki büyük sorun

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Saçım oryalle açıldı, renginde bir sorunum yok,çok beğendim ve çok da yakıştı. Ama anormal derecede saç derimde kalın kabuk şeklinde kepekler oluştu, elimle dağıtmaya dökmeye çalıştıkça, daha çoğalıyor, birde kuaförümün bana önerdiği bitkisel boyayla açıldı, pekde inanmıyorum da bu bitkisel lafına. Saçlarımda kurumada oldu keratin aldım şimdilik kullanıyorum, (sadece uçlarına)

Aynı sorunu yaşayanlar varmı acaba ??:18::18:

Saçım oryalle açıldı, renginde bir sorunum yok,çok beğendim ve çok da yakıştı. Ama anormal derecede saç derimde kalın kabuk şeklinde kepekler oluştu, elimle dağıtmaya dökmeye çalıştıkça, daha çoğalıyor, birde kuaförümün bana önerdiği bitkisel boyayla açıldı, pekde inanmıyorum da bu bitkisel lafına. Saçlarımda kurumada oldu keratin aldım şimdilik kullanıyorum, (sadece uçlarına)

Aynı sorunu yaşayanlar varmı acaba ??:18::18:

saç derinin kuruyup dökülmesi normal.
ancak bitkisel yada organik ürünler kulanılsaydı saçlarında kuruma kırılma lastik gibi uzama olmazdı.
hem bitkisel hemde kimyasal olarak saçlarını açtıran biri olarak sana söleyebilirim ki fark çok bariz belli oluyor

saç derinin kuruyup dökülmesi normal.
ancak bitkisel yada organik ürünler kulanılsaydı saçlarında kuruma kırılma lastik gibi uzama olmazdı.
hem bitkisel hemde kimyasal olarak saçlarını açtıran biri olarak sana söleyebilirim ki fark çok bariz belli oluyor

saçımda kırılma, uzama yok. Sadece kepek olayı çoğaldı, ben buna ne yapabilirim.

zeytin yağı tatlı badem yağı vs. sürebilirsin saç diplerine.
derin nemlendiğinde kepek sorunun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum :26:

Back