• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım 3 renk oldu :(

kedimveben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
40
0
36
Ankara
Kızlar ben saçımı 2 ay önce falan koyu kahveye boyamıştım resmen simsiyah oldu 2 ay akıp biraz açılmasını bekledim ama hiç açılmadı bende dün palette yoğun renk açıcı aldım dipler kendi rengi olduğu için açıcıyla sapsarı oldu siyah kısımlar kahverengi oldu üzerine kızıl boyadım şuan saçım 3 renk :43::43::43: dipler kırmızımsı onun altındaki 2 cm siyah altlarıda soluk bi kızıl :14: acilen saçımı kurtarmam lazım bu renk cümbüşünden ne yapabilirim lütfen yardım edin :43:

yaa aslında sorun şu ki kuaförüm de 2 ortak çalışıyodu ve benimle ilgilenen başka bi şehre gitti en son diğerinde saçımı kestirmiştim ve hiç beğenmedim o yüzden gitmemiştim kuaföre bu haldede gitmek istemiyorum :43:

yaa aslında sorun şu ki kuaförüm de 2 ortak çalışıyodu ve benimle ilgilenen başka bi şehre gitti en son diğerinde saçımı kestirmiştim ve hiç beğenmedim o yüzden gitmemiştim kuaföre bu haldede gitmek istemiyorum :43:

anladm cnm yada baska bı kuafore gıt ıstersn bnde müzdaribim

canım hemen kuofere git.bi arkadaşımda sen gibi boyadı boyadı üst üste sonra oksijenli sudur papatyayla yıka falan filan dediler.saçlarını yaktı.koyu rengi açmak çok zor.açmay deneme.madem güzel olsun diosun.bi koafere koyu renge boyat.oksidan yapalım açalım dersede kabul etme.yakarsın saçlarını.bi zim arkadaş aylarca saçlarını 3 numaraya wurduruup gezdi benden demesi....

dipleri koyu tonda bir kızılla boyayın, yıkamaya yakın 5-10 dk saçınızın uçlarına doğru tarayarak saçın tümüne yayın...ilk aklıma gelen çözüm bu oldu. hiç siyah renge ya da açıcıya bulaşma bence....

ne renk yapmak istediğinizi anlıyamadım açıkcası :26:

ve şuandada ne renk istediğinizi anlıyamadım sarı mı kızıl mı ?
bana kalırsa üstteki arkadaşın dediği gibi açıcılara bulaşmayın zaten açmışsınız kızılı kapatıcak uçlardaki kahverengi tonlarına yakın renk boyayıp dinlendirin saçlarınızı

Back