Şampuan ve Saç Kremleri Saçı yağlandırmayan ve dökmeyen saç kremi ??

pamugum

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
2.844
1
641
39
kızlar böyle bi sac kremi varmı glass kullanıyorum felaket döktü saclarımı ve yıkadıgımın ertesi günü yaglı gibi bi görünüm olduki sadece uclara uygulamama ragmen senağlama
saclarım uzun oldugundan krem kullanmadıkca acamıyorum tek istedigim sacı dökmeyen ve yumusak yapan bi sac kremi önerisi olan varmı :uhm::uhm:

aaa benimde saçım acayip dökülüyor acaba saç kremindenmidir ki...:uhm:

pantent kullanıyorum ama acayip dökülüyor aynı benimde uyzun saçlarım... kafamçokkarıştı

organicumun saç kremini çok methediyorlar kızlar bende gliss kullanıyorum çok memnun değilim ama bri dahaki sefere organicum mor kutudaki kremini alıcam fiyatı 34 lira ama uzun süre gider sanırım

DFN garlının maskesini öneririm. bakım olarak diplere de uygulanabiliyor, ama krem niyetine de kullanabilirsiniz.silikon içermediği için saçı yağlandırıp ağırlaştırmıyor. hem de ucuz, 8-10lira arası değişiyor fiyatı.

John Frieda'nın yeni kırmızı Full Repair serisi muhteşem!! Maskesi inanılmaz!! hem saçı hiç yağlandırmadan onarıyor, neredeyse 3 gün banyo yapmadan duruyorum. hiçbir şampuanda böyle olmamıştı. bütün seriyi aldım. gerçekten ağırlaştırmadan onarıyor şiddetle öneriyorum süper süper süper!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…