• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçı Uzatıcam Derken ?

BetsBoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
49
0
36
İstanbul
Ben japon gülü arkadaşımızın formülünü uygulamaya başladım. ama bi yandanda turplu su, ve muskat formüllerini uygulamak istiyorum. Sorum Böyle yaparak saçımın derisini yorar mıyım? Yani saçım uzamayı bırak daha fazla yıpranır mı? :(

muskatta küçük hibdistan ceviziymiş.yagla karıştırıp ezip sürülüyomus besliyomus. onu cıkarıyım o zaman :/

:32: canım bende hindistan cevizli karışımı ayrı yapacğına birazcık hindistancevizi yağı al sinamekili formülü yaparken badem yağının ölçüsünü yarıya indir. hindistanceviziyağı kat azcııık ?:16: :24: :31:

o muskat formülüyle aynı etkiyi yapmayabilir ama yinede kendin bilirsiiiin. :23:

muskat formülünü duydum ama yapmadım...:21:turp ve sinemaki yapıyorum çok memnunum baya uzadı saçlarım :12:

ay_82
cnıım bahset biraz. ben turplu suyu 1 hafta kullandım bıraktım, sıkıldım.
haftaya sinamekiliye başlıyorumm
sen ne kadar zamandır yapıyosun bu ikisini? ne kadar uzadı saçlarıın?
haftada kaçr gün bunlarrr.
?

ben bide sarımsaklı şampuan kullanıyoruuum :16: :15:

Son düzenleme:
bir kürü uygularken diğerlerini yapmamak gerekiyo diye düşünüyorum ben..sinamekiyi yapıorm iki ay olunca ara verdim..bu arada hc almıstım ama sinamekiye devam ederken kullanmak istemedim..duruyo o yüzden hala iki hafta sonra ona başlıcam..sen bilirsin tabi canm umarım istediğin sonucu alırsın sen de :)

ay_82
?

canım bende gecen hafta yaptım sinemakiyi turplu suyu da bugun daha bi fark yok sadece yumuşadı saçlarım.
muskatı cıkardım artık zaten yapmamıstım daha. ve haftada bir sinemaki haftada 3 turplu su iyi olur bence hergün bişey yapmakta olmaz. bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum :15: :16:

bir kürü uygularken diğerlerini yapmamak gerekiyo diye düşünüyorum ben..sinamekiyi yapıorm iki ay olunca ara verdim..bu arada hc almıstım ama sinamekiye devam ederken kullanmak istemedim..duruyo o yüzden hala iki hafta sonra ona başlıcam..sen bilirsin tabi canm umarım istediğin sonucu alırsın sen de :)

inşallah canım, sinemaki uzattı mı saçını 2 ayda neler oldu bahseder misin biraz :16:

:32: canım bende hindistan cevizli karışımı ayrı yapacğına birazcık hindistancevizi yağı al sinamekili formülü yaparken badem yağının ölçüsünü yarıya indir. hindistanceviziyağı kat azcııık ?:16: :24: :31:

o muskat formülüyle aynı etkiyi yapmayabilir ama yinede kendin bilirsiiiin. :23:

sagol fikrin içi canım :23:

yumuşaklık yaptığı doğru gerçektende :6:
bide artık saç derim hiç gözükmeyecek. zaten gürdü saçımm. :51:
bugün 1 ay olmuştur herhalde artık başka şampuana geçiyorum içinde sarımsak olmayan :41:
ama saç uzatıp, yeni çıkardığı doğru. farkedebiliyorumm :16:

inşallah canım, sinemaki uzattı mı saçını 2 ayda neler oldu bahseder misin biraz :16:

bi kere saçlarımı yumusacık yaptı ve parlak,sağlıklı bi görüntü geldi..ki benim saclarım çok zor taranıyodu düzleştiriciden çok kötü olmustu..bir ay önce falan da kestirdim saçlarımı 5 cm gitmiştir en az o da en az yani kuaför abarttı kısaldı bayağı..hatta kahküllerimden anlıyorum küçük besleme gibi olmusum ilk kesildiğinde :) son bir ayda kestirmeden önceki boyuna geldi diyebilirim :) asıl etkiyi ara verdikten sonra göreceksiniz diyolardı ona da bakıcaz artık :)

:52: kızlar ya ben sarımsaklı şampuan hergün saçımı yıkıyorumm :emir_bebek:
:32: 1 ay falandır da yapıyorum. sizce bi zararı varmıdır. bende sinameki gibi ara mı versem :1:
:18: bi fikriniz varmı aceeep ? :44:

:52: kızlar ya ben sarımsaklı şampuan hergün saçımı yıkıyorumm :emir_bebek:
:32: 1 ay falandır da yapıyorum. sizce bi zararı varmıdır. bende sinameki gibi ara mı versem :1:
:18: bi fikriniz varmı aceeep ? :44:

canım hergün yıkama bence 2 günde bir yıka belki deriyi tahriş falan edebilir :44:

ama banyo yapmadan duramıyorum bi gün saçım yağlansın diye 5 gün durdum delirecektim :1: ?

ay_82
?

canım ben 4 defa uyguladım şuan 6 cm uzamış ..bunuda beyaz olan birtane teli alıp ölçerek anlıyorum..benim erkek saçı gibi kısaydı yanmıştı...şimdi boya yok saçımda kulağımın üstünde olan saçım kulağımdan aşağı indi ama hızlı uzar genelde zaten ...bir de saçıma fön v.s tutmuyorum ...inanmadığım için çok duymama rağmen yapmamıştım sinamekiyi sonra ne kaybederim diye başladım iyiki yapmışım ayrıca saçlar süper canlanıyor keşke önceden yapsaydım :46: turplu suyun hakkınıda yiyemem o da işe yarıyor ..şimdi turp yapmıyorum saça çok yüklenmiyeyim diye :37:

canım ben 4 defa uyguladım şuan 6 cm uzamış ..bunuda beyaz olan birtane teli alıp ölçerek anlıyorum..benim erkek saçı gibi kısaydı yanmıştı...şimdi boya yok saçımda kulağımın üstünde olan saçım kulağımdan aşağı indi ama hızlı uzar genelde zaten ...bir de saçıma fön v.s tutmuyorum ...inanmadığım için çok duymama rağmen yapmamıştım sinamekiyi sonra ne kaybederim diye başladım iyiki yapmışım ayrıca saçlar süper canlanıyor keşke önceden yapsaydım :46: turplu suyun hakkınıda yiyemem o da işe yarıyor ..şimdi turp yapmıyorum saça çok yüklenmiyeyim diye :37:

bende yarın yapacağım saçıma :24:
maşşallah güzel uzamış saçların :nazar:
bende kesinlikle şekillendirici ,, ısı uygulamıyorum saçıma :30:
umarım 6 aya kadar belime gelirler :17:

bende yarın yapacağım saçıma :24:
maşşallah güzel uzamış saçların :nazar:
bende kesinlikle şekillendirici ,, ısı uygulamıyorum saçıma :30:
umarım 6 aya kadar belime gelirler :17:

sağol canım gerçekten dert etmiştim çok kısa olunca :32:hatta işe yaramaz bu kadar uzayamaz ama bari bakım olsun dedim beni şaşırttı ..kişiye göre değişir tabi uzaması ona birşey diyemem ama yapmaya devam edicem herkese tavsiye ederim :29:

Back