Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay_82
cnıım bahset biraz. ben turplu suyu 1 hafta kullandım bıraktım, sıkıldım.
haftaya sinamekiliye başlıyorumm
sen ne kadar zamandır yapıyosun bu ikisini? ne kadar uzadı saçlarıın?
haftada kaçr gün bunlarrr.
?
ben bide sarımsaklı şampuan kullanıyoruuum
bir kürü uygularken diğerlerini yapmamak gerekiyo diye düşünüyorum ben..sinamekiyi yapıorm iki ay olunca ara verdim..bu arada hc almıstım ama sinamekiye devam ederken kullanmak istemedim..duruyo o yüzden hala iki hafta sonra ona başlıcam..sen bilirsin tabi canm umarım istediğin sonucu alırsın sen de :)
canım bende hindistan cevizli karışımı ayrı yapacğına birazcık hindistancevizi yağı al sinamekili formülü yaparken badem yağının ölçüsünü yarıya indir. hindistanceviziyağı kat azcııık ?
o muskat formülüyle aynı etkiyi yapmayabilir ama yinede kendin bilirsiiiin.
inşallah canım, sinemaki uzattı mı saçını 2 ayda neler oldu bahseder misin biraz
kızlar ya ben sarımsaklı şampuan hergün saçımı yıkıyorumm
1 ay falandır da yapıyorum. sizce bi zararı varmıdır. bende sinameki gibi ara mı versem
:18: bi fikriniz varmı aceeep ? :44:
ay_82
cnıım bahset biraz. ben turplu suyu 1 hafta kullandım bıraktım, sıkıldım.
haftaya sinamekiliye başlıyorumm
sen ne kadar zamandır yapıyosun bu ikisini? ne kadar uzadı saçlarıın?
haftada kaçr gün bunlarrr.
?
ben bide sarımsaklı şampuan kullanıyoruuum
canım ben 4 defa uyguladım şuan 6 cm uzamış ..bunuda beyaz olan birtane teli alıp ölçerek anlıyorum..benim erkek saçı gibi kısaydı yanmıştı...şimdi boya yok saçımda kulağımın üstünde olan saçım kulağımdan aşağı indi ama hızlı uzar genelde zaten ...bir de saçıma fön v.s tutmuyorum ...inanmadığım için çok duymama rağmen yapmamıştım sinamekiyi sonra ne kaybederim diye başladım iyiki yapmışım ayrıca saçlar süper canlanıyor keşke önceden yapsaydım turplu suyun hakkınıda yiyemem o da işe yarıyor ..şimdi turp yapmıyorum saça çok yüklenmiyeyim diye
bende yarın yapacağım saçıma
maşşallah güzel uzamış saçların
bende kesinlikle şekillendirici ,, ısı uygulamıyorum saçıma
umarım 6 aya kadar belime gelirler