Şampuan ve Saç Kremleri saçı sadece kremle yıkamak?

ben bi saç kremi almıştım adını unuttum şimdi kokusunu beğenmedim kullanmadım banyo dolabına koydum annemde onu şampuan sanıp bir ay kullanmış

bi sorun olmadı saçları yumuşacık olurdu en sonunda bu şampuan hiç köpürmüyo bi daha alma diyince anladık durumu

ama saç kremi saç köklerine zararlı bildiğim kadarıyla

Ben de saçlarımı sadece saç keremiyle yıkıyorum iki üç aydır falan çok memnunum ama gerçekten yıpranmamışsa ya da kuru değilse uzak durun, sürekli boyalı saçlar için güzel bir yöntem ayrıca pahalı bir şey gerekmiyor. Hatta mümkünse bobby ipek gibi ucuz ürünleri tercih edin ki yağlanma yapmasın. Benim saçlarım gerçekten kuruydu yurt dışından aldığım bir kremle yıkıyordum. Bitti şimdi pantene kullanıyorum.

arkadaşlar sakın ama sakın böyle bir hata yapmayın çünkü saç kremi diplere uygulandığı zaman kısa vadede belki dökmez ama saç dipleri tıkandıkça acısı sonra çıkar ve bazı saçlar vardır genetik olarak ne yaparsan yap dökülmez belki onlar için geçerli olabilir ama bence sakın saçınıza şampuan yerine krem kullanmayın çok pişman olursunuz..

kızlar krem bence pis yapmaz ya bilmiyorum saçlarım çok kuru denicem bunuu maskeyle beraber tabikii maskesiz çıkamıyorum banyodan hiç sonucu yazarım size ama öyle yıkansada en azından 2 kerede bir şampuanlanmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…