Şampuan ve Saç Kremleri saçı sadece kremle yıkamak?

Bu kivircik saclara özel bir yöntem. Baska dogal bakimlar da uygulaniyor. Nette "curly girl" diye aratirsaniz birkac bilgiye ulasabilirsiniz. Ama yöntemin ayrintilari ayni adi tasiyan kitapta var.(ingilizce

ben de yabancı forumlarda çok okudum sadece saç kremiyle saçını yıkayanları, genelde kıvırcık ve dalgalı saçlı hatunlar tercih ediyor bunu arkadaşın da dediği gibi, bahsettiği kitapta ayrıntılar varmış... ama kullandıkları saç kreminin içeriğine çok dikkat ediyorlar yani öyle marketteki her saç kremiyle uygulanabilecek bişi değil anladığım kadarıyla...

:) ben sampuandan sonra kremleyince bile eğer diplere sürdüysem ertesi gün yağlanıyor sönüyor saçlarım..
Bence temizlemez sadece krem

ben bugün denedim çok hoşuma gitti, hem de öyle özel bir krem filan değil, elidorun saç kremlerinden birini kullandım. ıslak saçıma aynı şampuanlar gibi sürüp duruladım. saçım çok ince telli, hemen yağlanır ama geçen hafta röflelerimi sıklaştırdığım için acayip kurumuştu, özellikle uçları çıtır çıtırdı resmen, süper oldu, ipek gibi pırıl pırılkaydirigubbakcemile2

bence sık sık dip boyası fln yaptırıyordur ondan saçları çok kurudur öyle yapıyordur
ayrıca bin tane yöntem uyguluyor olup da sırrını vermek istememiş de olabilir
sadece saç kremiyle sanmıyorum
ancak saç yapısı belki çok güçlüdür ondan etkilememiş olabilir
benim de saçlarım sarı belime kadar ve normal bi şampuanla yıkadığım zaman yumuşacık olur ama platin bi sürü kimyasal madde demek hiç inandırıcı gelmedi bana ya

ya ama saçlar ağırlaşmaz mı.bence kepekte olabilir.ne bilim en azından haftada 1 şampuanlanıyordur yaw.aksini düşünmüyorum bile.kaydirigubbakcemile3

ya ama saçlar ağırlaşmaz mı.bence kepekte olabilir.ne bilim en azından haftada 1 şampuanlanıyordur yaw.aksini düşünmüyorum bile.kaydirigubbakcemile3

bunu yapanlar tabiki çok özel ve pahalı markalar kullanıyorlar temizleyici özelligi olan ben normal dove un turuncusunu kullanıyorum ama haftada birde içine bal kattıgım şampuanımla yıkıyorum

saç saç kremiyle temizlenmez bence hatta uzmanlar saç kremini ayrı şampuanı ayrı olarak kullanın diyorlar yani ikisi bi arada şampuanların bile zararlı olduğunu söylüyorlar.

evet dogru bencede sadece krem temizlemez ... ama saçlarımızı 2 günde bir temizleyerekte zarar veriyoruz ben 2 günde bir bakım kremiyle haftada birde hem krem hem şampuanla yıkıyorum yani gayet temizleniyor

saç boyası yağlı saçta daha iyi tuttuğu için genelde saçlarımı yağlandığı zaman boyamaya çalışıyorum, boyadan sonrada sadece boyanın kremiyle yıkıyorum, yıkama sonrası saçlarım temiz oluyo.. gerçi ben bunu boyanın etkisinden olabileceğini düşünüyodum ama kremden de olabilir mi ki :S

ne olursa olsun herhangibir şekillendirici srdüğümüz zaman şampuanla bile hemen çıkmıyoken kremin çıkaracağını sanmam :) hiçbişi sürmesek belki :)

bende duymuştum ama kesinlkle kötü bi yöntem gözenekler tıkanıp saç dökülüyor.dermatoloğum kesnlkle yapma bir daha dedi

Kremin temzileme özelliği yok ki, bakım yapar, kolay taramayı sağlar. O toz, kir, jöle v.b şeyler şampuansız arınır mı. Ben 2. şampuanı yapmadan temiz gibi hissetmem saçımı, kremide fazla kaçırdıysam çok çabuk yağlanır saçım. Bana çok saçma geldi yani

boyaların içinde saçı temizleyici maddeler var canım.. o nedenle sadece krem yapmak yeterli oluyor..

sana katılıyorum canım..
ben zaten krem kullanmıyorum gözenekleri tıkıyor diye..krem süreresem saçlarım hiç yıkanmamış gibi yağlı duruyor ve çok çabuk kirleniyor..

Ben spora gittiğim zaman sık sık şampuanlamamak adına bu yöntemi kullanıyorum. Yağlanma falan olmuyor. Karbonatlı elma sirkeli yıkama yöntemini de kullanıyorum, o da hem temiz yapıyor, hem doğal bir yöntem. Haftada 2 den fazla şampuanladığımı bilmem, kirlenme durumuna göre bazen haftada bir.

Şampuanların içindekiler de temizliyor gibi görünüyor ama kimyasal çoğunlukla, bence doğal temizleme yöntemlerini araştırmak lazım

Ben bütün saçımı suyla yıkayıp kremi diplere değdirmeden sürüyorum. Krem gözenekleri tıkar ve saç döker, diplere yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…