- Konu Sahibi essitalopram
-
Bu kivircik saclara özel bir yöntem. Baska dogal bakimlar da uygulaniyor. Nette "curly girl" diye aratirsaniz birkac bilgiye ulasabilirsiniz. Ama yöntemin ayrintilari ayni adi tasiyan kitapta var.(ingilizce
ya ama saçlar ağırlaşmaz mı.bence kepekte olabilir.ne bilim en azından haftada 1 şampuanlanıyordur yaw.aksini düşünmüyorum bile.kaydirigubbakcemile3
saç boyası yağlı saçta daha iyi tuttuğu için genelde saçlarımı yağlandığı zaman boyamaya çalışıyorum, boyadan sonrada sadece boyanın kremiyle yıkıyorum, yıkama sonrası saçlarım temiz oluyo.. gerçi ben bunu boyanın etkisinden olabileceğini düşünüyodum ama kremden de olabilir mi ki :S
ne olursa olsun herhangibir şekillendirici srdüğümüz zaman şampuanla bile hemen çıkmıyoken kremin çıkaracağını sanmam :) hiçbişi sürmesek belki :)
Kremin temzileme özelliği yok ki, bakım yapar, kolay taramayı sağlar. O toz, kir, jöle v.b şeyler şampuansız arınır mı. Ben 2. şampuanı yapmadan temiz gibi hissetmem saçımı, kremide fazla kaçırdıysam çok çabuk yağlanır saçım. Bana çok saçma geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?