• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri saçı sadece kremle yıkamak?

essitalopram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
128
1
96
İstanbul
Merhaba, birgün bir yerde saçları beline kadar dümdüz uzun ve platin renge boyalı bir kız gördüm, platin renk saçı çok yıpratır nasıl bu kadar uzun ve bu kadar kırıksız ve bakımlı diye merak ettim ve sordum. Tek yaptığım şey saçımı sadece kremle yıkamak dedi!!! Yani şampuan sabun vs kullanmıyormuş. Saçlarına dokundum ellerimin arasından ipek gibi kaydı resmen su gibiydi. Siz böyle birşey duydunuz mu? Aranızda bu yöntemi uygulayan var mı? Saç sadece kremle nasıl temizlenir yahu?? (kızın saçları tertemiz gözüküyordu) :1shok:

ben pek inanmadım şahsen...krem saçı temizlemediği gibi saç diplerini tıkadığı için döker de..ayrıca platin renk çok özel bakımlar ister sadce krem yetmez...şakkıdı

ben haftada iki gün şampuanlı iki günde sadece krem sürüyorum uçlarına duruluyorum.belki böyle bişey demek istemiştir oda.

sadece krem derken bakım ürünü kullanmıyorum şampuandan sonra krem baska bişi yok demek istemiş olabilir

Sac kremlerini sadece uclara kullanmak gerek dibine degdirmeden iyyy sac kremiyle yikamakmi hem doker hemde temizlemez :dilcikar:

enteresan bişey valla..........bayanssulusmile.olabilir belki herkesin saç yapısı farklı belki ona yarıyodur bu .......ama ben yapsam işe yarıycanı sanmam kesin yapış yapış olur...bir deneyeyim bari nasıl olcak bişey kaybetmem sonuçta ...kaydirigubbakcemile3

Merhaba, birgün bir yerde saçları beline kadar dümdüz uzun ve platin renge boyalı bir kız gördüm, platin renk saçı çok yıpratır nasıl bu kadar uzun ve bu kadar kırıksız ve bakımlı diye merak ettim ve sordum. Tek yaptığım şey saçımı sadece kremle yıkamak dedi!!! Yani şampuan sabun vs kullanmıyormuş. Saçlarına dokundum ellerimin arasından ipek gibi kaydı resmen su gibiydi. Siz böyle birşey duydunuz mu? Aranızda bu yöntemi uygulayan var mı? Saç sadece kremle nasıl temizlenir yahu?? (kızın saçları tertemiz gözüküyordu) :1shok:

NEEE AMAN TANRIM tövbeler olsun ben o saçlara degil dokunmak tiksintiden bakamam bile çamaşırı da direk deterjansız yumuşatıcıyla mı yıkıyormuş bir sorsaydı

Bu kivircik saclara özel bir yöntem. Baska dogal bakimlar da uygulaniyor. Nette "curly girl" diye aratirsaniz birkac bilgiye ulasabilirsiniz. Ama yöntemin ayrintilari ayni adi tasiyan kitapta var.(ingilizce

ben o yöntemi saçlarım çok dolaştığında açmak için kullanıyordum. Krem asla saçı arıtmıyor dipleri yağlı bırakıyor. ya külliyen yalan söylemiş hatun ya da saç kremi şampuanlı (yani kremli şampuan) ve farkında değil. eğer öyleyse onun "doğal" bir sarışın olduğundan şüphelenirim.

saç kremi saçı yağlı bırakıyor. temiz olmaz. kaşıntı yapar.

ben kızılken, kuaför ilk 2 yıkamayı sadece kremle yapmamı söylüyordu ama denedim de kaşıntıdan öldüm. olmaz yani, zaten sen kendin rahat edemiosun o pislikle :)

bende saça çok zararlımolduğunu duymuştum her zaman kullanılmaz kalıntı bırakır gözle göremediğimiz...olmazkaydirigubbakcemile3

Back