• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Saçı parlak yapması için ne tavsiye edersiniz !

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Saçı parlak yapması için ne tavsiye edersiniz !

Saçlarım mat gibi , yeterince parlak değil , tabiki saçı yoran 1 şey olmamalı ama parlak saçlılar nasıl başarıyor ? :28:

Down Unders Saç serumu, Gliss'in parlaklık veren serisini kullanıyorum. Çok iyi parlatıyorlar. Ayrıca banyoda son durulama suyuna elma sirkesi koyarsan faydası olur.

kesimlikle üzüm, elma farketmez ben sana sirkeee diyorum baska bişe demiyorum,bildigin gözle görülür parlaklık oluyoo :3:

kesimlikle üzüm, elma farketmez ben sana sirkeee diyorum baska bişe demiyorum,bildigin gözle görülür parlaklık oluyoo :3:

Suyun içine ne kadar miktarda koyuyoruz ? Kurutma , dökme gibi durumlar söylendi korkar oldum artık saç yanması olayından sonra şimdi yanıklar gitti ama sanki saçımın yapısıda gitti gibi ya da gitti

ymurtanın sarısı ve zeytınyagı karısımı da cok guzel parlak yapıyo yumusacık da oluyo hem onerırrım bunu da

ymurtanın sarısı ve zeytınyagı karısımı da cok guzel parlak yapıyo yumusacık da oluyo hem onerırrım bunu da

Saçlarım yandığı zamanlarda yaptım ğerçi sürekli yapmadım doktor karşıydı böyle şeylere korkuttu beni saçını döker diye , o döker bu döker sanki böyle çok iyi durum

Saçlarım yandığı zamanlarda yaptım ğerçi sürekli yapmadım doktor karşıydı böyle şeylere korkuttu beni saçını döker diye , o döker bu döker sanki böyle çok iyi durum

cnmya o nasıl doktormus ole :47::53: yo hıc de dokmez dogal yontem bu bazı doktorlar tabı dogal seylere basvurmayalım onlara ıhtıyac duyalım dıye de dogal seylere karsılar ınanma cnm ya seytınyagını her derde devası var o doktor halt etmıs :47:
vala yumusacık oluyo benım saclarım duz bı de bunu da yapında hıc duzlestırmıyorum kı ben aylardır unuttum yanı :52:
hakıkatan bole daha mı ıyı bı suru para vecenı dogal seylerı dene bı de bu yontemlerı yaparken cok sık duzlestırmemeye dıkkat et derım sonucta kırılan sac nasıl uzasın kı

Yarın yapıyım saçıma hem 1 yerdede okudum zeytin yağı saç açıyor sanırım akıtırmı boyayı bilmiyorum , saçıma tarçın bakır yaptım kızıl olduda başıma bela almadım inşAllah kızıl ğitmezse birde :((

Yarın yapıyım saçıma hem 1 yerdede okudum zeytin yağı saç açıyor sanırım akıtırmı boyayı bilmiyorum , saçıma tarçın bakır yaptım kızıl olduda başıma bela almadım inşAllah kızıl ğitmezse birde :((

cnm benım sacımda boya acık bı renk yo hıc de acmıyo yumurta sarısını da at o zaman belkı zeytınyagı tek basına acıyodur sacı sarıısnı da atarsan belkı ole acmaz ne bılımhıc acmıyo vala halen aynı sac rengım

sirkeli su haftada 1 yapmak lazım farkediyo saçlar birde bu spreyler serumlar geçiçi anlık şeyler saçın parlaklığı içden gelir vitamin eksikliğiniz varsa zaten mat bir saçınız vardır o yüzden ilk önce bol meyve sebze içden takviye daha sonra dışdan bakım :34:

kızlar elma sirkesi ve limon suyu acaiip parlatıyo ne kadar sire koyarsanız o kadar limon suyu koyun karıştırıp saçlarınza sürün 2 saat bekledikten sonra yıkayın..

bunlar böle saçı sert yaparmış gibi geliyo yaaa öyle değilmi acaba korktum şimdi

watsons'un biralı saç maskesi saçı hem besliyor hemde parlaklık ve yumuşaklık veriyor üstelik ilk kullanımdan sonra hemen etkisini görebiliyorsun şiddetle tavsiye ederim,fiyatı da oldukça uygun 9 lira civarı..:8:

Back