Saç Rengi ve Saç Boyama Saci kinayla boyama..

ilgin_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
110
0
96
İzmir
Arkadaslar,

Bu konu ile ilgili topic bulamadim..yakin zamanlara ait..Ben uzun zamandir saclarimi boyamiyordum...Yiprandigi icin su anda kendi sac rengimi kullaniyorum...sacimin onlerinde baya beyazlarim cikmis...Hastanede bir kac arkadasim saclarina kina uyguluyor..Baya saglikli gorunuyor...Bende bugun gittim kestane tonunda kina seti aldim..saclarimi artik boyatmayi dusunmuyorum..

Beslenmesi acisindan da kina uygun mudur sizce?!?

Uygulayan arkadaslar tecrubelerini paylasirsa sevinecegim..yerimseniben

Slm canım evet ben kına saçı besler dıye duydum annem, teyzem vs. büyüklerımden ama kullanmadım hıc kullanan arkadaslarım var onlarında sacları kızıl hep :) inş. güzel bi sonuc alırsın sevgıler.

Büyük ihtimal saçınıza aldığınız kına hint kınası dediklerinden. Onun saça bi yararı varmı bilmiyuorum ama boya kadar zararlı olmadığı kesindir. Bu arada kına saçı biraz kurutuyor ama saçınızda hiç boya yoksa kınayla boyayın daha iyi.

Dun aksam uzeri boyadim..Bugun saclarimi yikadim...Kahve ve kizil tonlarinda hos bir kestane rengi oldu..zemuszemus ama sacimdan henuz cikmadi kina kokusu ilk boyadigim icin o biraz rahatsiz ediyor...Bir kac yikamada da geciyormus kokusu zaten...Problem etmiyorum .. Buarada kina hint kinasi degil..Dogal kina setleri var..icindeki renk veren maddesi ise rastik...Buarada icindeki otlari karistirip bekletikten sonra hazirladigim karisimin icine biraz zeytin yagi ve bakim yaglarindan olusan bir bir karisimda ekledim..Gayet guzel parliyor...tavisye ederim..hihoyyyt

Cok sevındım canım gülegüle kullan yenı saclarını .hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…