Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçi ince telli yağli ve röfleli olanlar hangi ürünleri kullaniyorsunuz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pembemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
15
0
86
İstanbul
Arkadaşlar saçım ince telli, yağlı, uzun ve röfleli (1 yıldır hiçbişey yaptırmadım yani dipler 10 cm.kendi saçım, gerisi röfle) benimle aynı durumdakilerin neler kullandığını merak ediyorum. Sarı saçı çok sevmeme rağmen saçımın çok yıprandığını görünce (oryalli yerleri tararken ağlamak istiyorum kendi saçıma dönmeye karar verdim en azından artık oryal değil boya kullanacağım ya da çok az oryal.

Kendiniz veya tanıdıklarınız da olabilir bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

cnm benımde saclarım aynı senin ki gibi:) üzülme o kadar!.. sakın saç kremi sürme çünkü hemen yaglandırıyor,ben gliss in sıvı express saç kremini kullanıyorum,diplerine sıkmadan uçlarına sıkıyorum! hem bakımını yapıyo hemde tararken kırılmıyo ve çabuk yağlanmasını engelliyor:) dene istersen..

Sağol canım tesellin için. Glissin spreyi bildiğimiz saç kremleri gibi şampuan sonrası olup durulananlardan mı? Ben pantenin kremini kullanıyorum ama sanki giderek saçım azalıyor gibi. Artık bitkisel ürün kullanayım diyorum en azından yıkamak için ama bitkisel olunca da hepten çıtır oluyor krem kaçınılmaz oluyor.Şimdi şampuan alacağım ama ne alacağımı bilmiyorum şuan dove'un yağlı saçlara olanını bitirmeye çalışıyorum berbat; şimdi ne alacağımı hiç bilmiyorum. Sen ne kullanıyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…