Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçı dökülen ve tepesi açılan bayanlar harika bir tarif:))))))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

arkadaşım merhaba benimde saçlarım uzun zamandır dökülüyor senin mesajını görünce yaklaşık 20 gün önce kan tatlilleri yaptırmıştım ferritin 23.71 çıkmış referans aralığı da 13-150 ferritin internetten baktım kan depoları oluyormuş kan değerin yükselince depolarında yükselir kışın benimde b12 vitamini eksikliğim vardı 2 ay falan ilaç kullandım bu arada dr bana şöyle söylemişti kadınlar adet gördüklerinden dolayı kan değerleri genelde düşük olur düşük olmaması içinde ayda 1 kez 1 hafta yada 10 gün kadar gyno ferro sanol yada muadil bir ilaç tavsiye etmişti tabii bunu kan değerlerin normale geldiğinde 10 güne düşürmeni tavsiye ederim biraz karışık oldu şöyle toparlıyım ferritin düşükse gyno ferro sanol u 1 ay kullan 1 ay sonra tekrar tahlil yaptır yükselmiş mi diye eğer normal değerlere ulaşmışsa ayda 1 kez 1 hafta kadar kullanki tekrar düşmesin umarım işine yarar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…