Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçı dökülen ve tepesi açılan bayanlar harika bir tarif:))))))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
46
Tekirdağ
az öncede bu mucize tarifle ilgili yazdım saç için denemedim ama sivilce için ben denedim saç tarifinide arkadaşım uyguladı bal ve tarçın netten araşdırmalarda tarifi kanıtlıyor bakabilirsiniz

SAÇ DÖKÜLMESİ
Saçı dökülenlerle tepesi açılanlar sıcak zeytinyağı içerisine bir kaşık bal, bir tatlı kaşığı toz Tarçın ilavesiyle elde edilen krem banyodan önce başa sürülür ve yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra yıkanır.

5 dakikalık bir uygulama dahi etkili olabilir.

haftada 3 kere uyguladı arkadaşım dökülmesi 1.haftada azaldı suan 1 ayı doluyor saçı şimdi çok daha gür görünüyor güneşde parlayan tepe daha az kişiden kişiye değişebilir ama deneyin derim

umarım işe yarar canım paylaştığın için teşekkürleerrr

rica ederim canım inş. bu çok kolay ve pratik çok ilerlemiş dökülmeler için tabiki bilemem ama başlarda kullanmak mantıklı özellikle mevsim geçişlerinde bal saçda biraz tuhaf gelebilir ama diplere yedirerek uygulanması daha iyi saça çok sürmeyin gerçi suan ballı şampuanlarda revaçda hatta sampuana balda katılıyor bildiğimiz üzere yani bunu sürmek iyidir sürüdükden sonra azcık sıcak fön tutarsanız bide masajla çok etkili olcakdır herşeyin bir püf noktası var bununda böle zeytinyağı mucize zaten başlıbaşına sıcak olmasıda önemli noktası dökülmeleriniz seyreklikler inş. geçiçekdir bir yerde okumuşdum hani silikonlu şampuanlar saça tellerine dolgunluk veriyoya telleri kaplıyo ama dibini mahvediyo bu balında saç tellerini kalkan gibi sardığını okumuşdum üstelik doğal ve zararsız ince telli saçlar için olduğunu yazıyordu araşdırmalarım ve arkadaşımın saçını görmem bu işi kanıtladı

Son düzenleme:
zeytinyağı saça çok iyi geliyor bende arasıra ılıtıp kafama sürüyorum

sabun saç dökermi arkadaşlar :S

sabun saç dökermi arkadaşlar :S

kimyasal sabunsa evet kesinlikle döker kuruttuğu için doğal ve biraz daha fiyatı yüksek sabunlar iyidir en başdada doğal zeytinyağlı sabun daha sonra ısırgan sabunu gelir zeytinyağlı sabununda doğal olması için değişik bir rengi şekilsiz bir yapısı olur bunu egede bayanlar kendileri kalıba dökerek yapıyorlar kimyasal ekleme sansı yok ekleyemezlerde zeytinyağı kostik karışımı bir sabun oluyor saçada cildede bir mucize bu sabun..

hacı şakirle yıkadımda baya bir döktü...

bu tarif bence en kolay tariflerden çünkü uğraşması yok zamanınıda almıyo insanın her duşa girmeden önce devamlı yapın 15 dk bekleyin ve yıkanın diğer formuller gibi 2 3 saat bekleme derdi yok

ben zeytinyağı sabunu kullanıyorumŞampuan kullanmıyorum.Çok memnunum saçlarımda çok ama çok sağlıklı eskisinin tersine :)

saçlar bahar ayına girdiğimiz için başladı yine mevsimsel dökülmeler her banyodan önce kolay bi yöntem diye denedim dökülmüyor geçen sene baya kötü durumdaydım suan dengeledim yaza kadar yapıcam bu dönemi bal zeytinyağı tarçınla atlatıcam inş. yıkandıkdan sonra saçların gürlüğü 2 katına çıkıyor bu tarif bence en güzel tariflerden birisi mutlaka deneyin

benim de saçlarım dökülüyor her kıyafetimin üzerinden saç toplamaktan çok sıkıldım pratik bir uygulamaya benziyor bende yapcam paylaşım için teşekkürler.

tepesi açılmaktan kasıt nekadar açıldıgı önemli böyle konular açarken birde resim felan eklense daha açıklayıcı olur gibime geliyor sonuçta herkesin saçı dökülüyor bazılarının gerçekten saçları seyrekleşiyor ama bazılarısa saçları dökülüyor ama seyrekleşme olmadıgı halde bunu kafaya takabilir örnek olması adına resim eklenebilir

arkadaslr 3yıldır deli gibi saç dökülmem var
ve ilk gittiğimde demir eksikliği dediler ferritin değerim 10du
doktor demir depolarımın boşaldıgını söledi
neyse bikaç ay demir hapı kullndım ve dahiliyeye gittim ki hata yaptım
ferritinim 30cıktı..doktor normal dedi..buna bağlı değil boşuna demir hapı kullanma dedi...
ve şampuanlarla falan gidermeye calıştım demir hapını bıraktım..neyse saçlarım dökülme hızı arttıkça arttı
her yag sürmem de ya da farklı bişi de coştukça coştu
neyse tekrar cildiyeye gittim
mayısta kan testi yaptım
demir 24cıktı referans aralığı ise 60-180
doktor demirin yerlerde dedi...
ve şimdi 4aydır gyno ferrp sanol kullanıyrm
hala dökülmem durmadı

bikaç foruma baktım
ferritinin en az 50olması gerekişr diyor

size sorum şu
demiri ferritini ne zaman yükseltebilirim
4ay oldu ilaç kullanıyorum
ve dökülmede azalma yok
ilaçları çok düzenli kullandım ama daha bi faydasını göremedim...tecrübelerinize dayanarak yorum yapar mısınız
içinizde demir ilacı kullanıp saçı düzelen var mı
ve kaçıncı ayda fayda gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…