az öncede bu mucize tarifle ilgili yazdım saç için denemedim ama sivilce için ben denedim saç tarifinide arkadaşım uyguladı bal ve tarçın netten araşdırmalarda tarifi kanıtlıyor bakabilirsiniz
SAÇ DÖKÜLMESİ
Saçı dökülenlerle tepesi açılanlar sıcak zeytinyağı içerisine bir kaşık bal, bir tatlı kaşığı toz Tarçın ilavesiyle elde edilen krem banyodan önce başa sürülür ve yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra yıkanır.
5 dakikalık bir uygulama dahi etkili olabilir.
haftada 3 kere uyguladı arkadaşım dökülmesi 1.haftada azaldı suan 1 ayı doluyor saçı şimdi çok daha gür görünüyor güneşde parlayan tepe daha az kişiden kişiye değişebilir ama deneyin derim![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
SAÇ DÖKÜLMESİ
Saçı dökülenlerle tepesi açılanlar sıcak zeytinyağı içerisine bir kaşık bal, bir tatlı kaşığı toz Tarçın ilavesiyle elde edilen krem banyodan önce başa sürülür ve yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra yıkanır.
5 dakikalık bir uygulama dahi etkili olabilir.
haftada 3 kere uyguladı arkadaşım dökülmesi 1.haftada azaldı suan 1 ayı doluyor saçı şimdi çok daha gür görünüyor güneşde parlayan tepe daha az kişiden kişiye değişebilir ama deneyin derim