bekar yada evli hamile bayanlara yardımcı olmak isterim bende yıllarca bu saç dökülmesıyle uğraşmaktayım.
Çoğu anne adayının saçları hormonların etkisiyle hamilelik döneminde canlanır ve gürleşirken, bazı anne adayları da saçlarının döküldüğünden, daha çabuk kırıldığından şikayet edebilir. Eğer siz bahsettiğimiz ikinci gruba giriyorsanız, bu durumda saçlarınızı kısa kestirerek dolgunluğunu koruyabilir, onlara özel bakımlar uygulayabilirsiniz. Psikolojiniz düzeltmek ve kendinizi bu süreçte iyi hissetmek istiyorsanız kozmetik çözümlerde var size tevsie edeceğim ürünler arasında fixplant hair saç kamuflaj amaçlı güzel bir ürün işe yarıyor, Ancak endişe etmenizi gerektirecek bir durumda olmadığınızı hatırlatmak isteriz. Siz de geçici bir süreç yaşıyorsunuz. Hamileliğiniz sonlandıktan sonra saçlarınız normal dengesine kavuşacak.
bekarlık dönemlerimde az bir miktarda saç dökülmesi vardı fakat evlendim hamilelik dönemimde saçlarımdaki dökülme sayısı arttı ve kellik oluştu kullandığım farklı yöntemler işe yaramadı ve hergün farklı bişey denemekten gerçekten sıkılmıştım en sonunda doktorumun tavsiyesiyle fixplant a başladım güzel bir ürün sağlığa saçlarınıza bir zararı yok bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlar varsa araştırmalarını tavsiye ederim.