Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı dökülen saç kıranla mücadele eden hamile yada bekar bayanlar çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sudedemir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
7
0
16
İstanbul
bekar yada evli hamile bayanlara yardımcı olmak isterim bende yıllarca bu saç dökülmesıyle uğraşmaktayım.

Çoğu anne adayının saçları hormonların etkisiyle hamilelik döneminde canlanır ve gürleşirken, bazı anne adayları da saçlarının döküldüğünden, daha çabuk kırıldığından şikayet edebilir. Eğer siz bahsettiğimiz ikinci gruba giriyorsanız, bu durumda saçlarınızı kısa kestirerek dolgunluğunu koruyabilir, onlara özel bakımlar uygulayabilirsiniz. Psikolojiniz düzeltmek ve kendinizi bu süreçte iyi hissetmek istiyorsanız kozmetik çözümlerde var size tevsie edeceğim ürünler arasında fixplant hair saç kamuflaj amaçlı güzel bir ürün işe yarıyor, Ancak endişe etmenizi gerektirecek bir durumda olmadığınızı hatırlatmak isteriz. Siz de geçici bir süreç yaşıyorsunuz. Hamileliğiniz sonlandıktan sonra saçlarınız normal dengesine kavuşacak.

bekarlık dönemlerimde az bir miktarda saç dökülmesi vardı fakat evlendim hamilelik dönemimde saçlarımdaki dökülme sayısı arttı ve kellik oluştu kullandığım farklı yöntemler işe yaramadı ve hergün farklı bişey denemekten gerçekten sıkılmıştım en sonunda doktorumun tavsiyesiyle fixplant a başladım güzel bir ürün sağlığa saçlarınıza bir zararı yok bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlar varsa araştırmalarını tavsiye ederim.

evet bende uzun bir süre saç dökülmesi yaşadım saçlaım avuç avuç dökülüyordu ve tepemde gözle görülür sekilde açılmalar oldu hangi bitkisel yöntemi denediysem fayda etmedi bnde sonucu saç tozunda buldum internetten biraz araştırdım doktoruma danıştım ve fixplant kullanmaya başladım suan gayet mutluyum dışarıya gönül rahatlığıyla çıkıyorum fixplant gerçekten mucize gibi geldi

kızlar benımde boyle bır sorunum var.artık kelleşeceğım ..hamılelık bıttıkten sonra avuş avuş dokuluyo.pekı bu urun vucuttada etkılıyormu.gorumcem yurt dışında doktoru bır urun tavsıye etmış adını bılmıyorum oda vucudunada etkı gostermış.

hayır ben kullandım ne vucuda ne cildine bir zararı yok ben gönül rahatlığıyla kullanıyorum doktor tavsiyesiyle aldım.

bence onun cildini etkileyen başka birşey çnkü bu bir toz yani içmiyorsun yutmuyorsun sadece açık alanı kapatıyorsun kafandaki deri bunu emmiyoda yani bunun bir zararı yok bana olmadı şimdiye kadar

Hamilelik döneminde saclarım döküldü. Çok olmasada belli belirsiz üst tepede sac derim görünüyordu. Bununla ilgili bir çok ilaç denedim çok etjisi oldugunu söyleyemem. Belki saclarımın dökülmesini engelledi ama kellik erkekte imaj iken kadında ne yazık ki kusur oluyor.. Bununla ilgili Akdeniz Üniversitesin de Prf. Dr. Özlem Dicle'nin önerisi ile fixplant sac fiberi kullandım psikolojim tedavi oldu. Buna bağlı olarakta saclarımınn yavas yavas geri geldiğine şahit oldum. Tavsiye ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…