• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçı açtırmak mı yoksa boyasını kusturmak mı kararsızım bayanlarr yardım??

SeciL90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
64
0
36
Eskişehir
kızlar saçlarımı istediğim şekilde açtırıp boyatmak için kuaför kuaför gezerkenkaydirigubbakcemile4 birinde diğerlerinin aksine boyasını kusturabileceğini söyledi bilmiyorumkismileboya kusturma işlemini az çok biliyorum ama hiç uygulamadığım bişi saça zarar vermiyor diyorlarr ama siyah sacı akıttıktan sonra tekrar aynı siyah rengi alıyo diyolar olumlu olumsuz bi cok yorum var deneyenler yada uygulatmış olanlarınız varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinicemopuyorumnanaktan

cnm bnm su an siyah boyalı saclarım ve ben çok açık renk istemiyorum kahve tonlarında kalsın yeterli bnm için:hulya:

tamam zaten kusturma yapılınca saçın orj.rengine döner.tekrar siyaha dönmesi gibi birşey söz konusu olmaz cunku sacın yapısı palmıye gıbı yaprak yapraktır,sacımızı boyarken asıl rengı veren boyadır içine kattıgımız oksıdanda o yaprakları acıp boyanın o yaprakların arasına yerlesmesını saglar,sonuc olarak sac rengı belırlenır,sana kusturma yapıldıgında ise o yapraklar tekrar acılır ıcıne gıren boyalar akıtılır ve gıder,tekrar geri dönmesi söz konusu olamaz

Son düzenleme:
Back