• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sacdaki boyadan kurtulmak....

_mavideniz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
320
165
133
merhaba, ben saclarimi bi kac sene önce boyamaya basladim sonra dur durak bilmedi
her ay yeniden boyuyordum son 3-4 aydir boyamayi birakdim saclarim cok yiprandi....
suan sac diplerim cikti ve cok cirkin gözüküyor acaba sacdaki boyadan kurtulmak mümkün mü? yardimci olursaniz cok sevinirim zemuszemus:gitme:zemuszemus:hulya::uhm:

merhaba, ben saclarimi bi kac sene önce boyamaya basladim sonra dur durak bilmedi
her ay yeniden boyuyordum son 3-4 aydir boyamayi birakdim saclarim cok yiprandi....
suan sac diplerim cikti ve cok cirkin gözüküyor acaba sacdaki boyadan kurtulmak mümkün mü? yardimci olursaniz cok sevinirim zemuszemus:gitme:zemuszemus:hulya::uhm:

Hehh çok güzel bi soru sormuşsun kaydirigubbakcemile3 bende durmadan boyadım boyadım ama artık kendi saç rengimin çok daha güzel olduğunun farkına vardım.. ee millet sarı olmaya çalışır ben güzelim sarı saçlarımı boyadım hep koyu renge:( neyse.. Bende merak ediyorum bu boyalardan kurtulmak mümkün mü?? pek sanmıyorum ama belki bilen birileri vardır :bbo:

Hehh çok güzel bi soru sormuşsun kaydirigubbakcemile3 bende durmadan boyadım boyadım ama artık kendi saç rengimin çok daha güzel olduğunun farkına vardım.. ee millet sarı olmaya çalışır ben güzelim sarı saçlarımı boyadım hep koyu renge:( neyse.. Bende merak ediyorum bu boyalardan kurtulmak mümkün mü?? pek sanmıyorum ama belki bilen birileri vardır :bbo:

aynen benim saclarimda sari :kedi: sürekleri koyu renklere boyadim ama sonunda bende kendi sacimin daha güzel oldugunun farkina vardim......sositososito

Kuaföre gidip kendi saç renginize boyatacaksınız ya da her defasında bir öncekinden açık tona boyayarak saç renginize ulaşacaksınız..

Kızlar..millet koyu saçın rengini açar..sizde açık renk saçınızı ,koyulaştırmışsınız..

Saç ıçıcıyla açıldıysa kendi rengine dönmüyo bidaha bende sarılardan kurtulmak istiyorum ama nekadar boyasamda akıyo kusuyo sarılarım yine ortaya çıkıyo :((

Back