- 15 Mayıs 2022
- 83
- 13
- 18
- 23
- Konu Sahibi ckmknagihan
-
Aynı haftada 2 kere kullandımMerhaba kızlar ben saçım için vitamin almıştım içinde sadece a vitamini yok argan yağı, jajoba yağı, a, c , e ve b5 vitaminleri var. A vitamini gebelikte bebek kusurlarına yol açıyormuş bilmiyordum. Üzerinde hamileler ve hamile kalmayı düşünenler kullanmamalıdır yazıyormuş sonradan fark ettim. Yanlışlıkla bunu 2 kere kullandım her kapsül 1 ml olacak şekilde. Saça sürülen bir vitamin ağız yoluyla alınmıyor sadece saç boy ve uçlarına sürdüm bir de ilk trimesterdeyim çok huzursuz oldum bir zararı olmuş mudur bebeğime ?
Ucuna sürdüm sadece 9 haftalıkken sürmüştüm 2 kere 1 er ml olacak şekildeEvet verebilir çok dikkatli olmanız lazım. Kaç haftalık saçın dibine mi ucuna mı sürdünüz
Tamam bi sorun olsa zaten anlaşılır saçın ucundan emilmez ama elden emilir. Ben de bilmeden içki içmiştim. Artık dikkat edin.Ucuna sürdüm sadece 9 haftalıkken sürmüştüm 2 kere 1 er ml olacak şekilde
Kullandığım miktarın bir zararı olmaz inşallah yaA vitamini bebegın cildinde lekeler olmasına sebeb oluyor die bi yazı okumuştum .
İnşallah bir şey olmazArtık kullanmayın, kullanmış olduğunuz miktar çok değilmiş içinizi ferah tıtmaya çalışın. Bir şey olmaz diyelim olmasın. Şey derler haberin yokken kullanılandan bir şey olmaz
Doktorunuza danışın bundan sonrası içinKullandığım miktarın bir zararı olmaz inşallah ya
Öyle yapacağım teşekkür ederimTamam bi sorun olsa zaten anlaşılır saçın ucundan emilmez ama elden emilir. Ben de bilmeden içki içmiştim. Artık dikkat edin.
Öyle yapacağım teşekkür ederimDoktorunuza danışın bundan sonrası için
çok azcık kullanmışsınız olmamıştır Insallah
Evet zaten birçok şeyi kullanmayı bıraktım bundan sonra iyice araştırmadan kullanmamİçmediğiniz için bir şey olacağını sanmıyorum. Ama kullanmayın. Gebelikte minimalleşmek lazım biraz cilt ve saç bakımında
Evet zaten birçok şeyi kullanmayı bıraktım bundan sonra iyice araştırmadan kullanmam
Evet öyle yapacağım evde var zaten teşekkür ederimHindistan cevizi yağı kullanın saça da vücuda da en güzeli
Olmaz olmaz içiniz ferah olsun. Hindistan cevizi yağını karnınıza, memnize hatta bacaklarına da sürün çatlamamak için.İnşallah bir şey olmaz
Teşekkür ederimOlmaz olmaz içiniz ferah olsun. Hindistan cevizi yağını karnınıza, memnize hatta bacaklarına da sürün çatlamamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?