Saça sürülen a vitamini bebeğe zarar verir mi

ckmknagihan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
83
13
18
23
Merhaba kızlar ben saçım için vitamin almıştım içinde sadece a vitamini yok argan yağı, jajoba yağı, a, c , e ve b5 vitaminleri var. A vitamini gebelikte bebek kusurlarına yol açıyormuş bilmiyordum. Üzerinde hamileler ve hamile kalmayı düşünenler kullanmamalıdır yazıyormuş sonradan fark ettim. Yanlışlıkla bunu 2 kere kullandım her kapsül 1 ml olacak şekilde. Saça sürülen bir vitamin ağız yoluyla alınmıyor sadece saç boy ve uçlarına sürdüm bir de ilk trimesterdeyim çok huzursuz oldum bir zararı olmuş mudur bebeğime ?

Aynı haftada 2 kere kullandım

Evet verebilir çok dikkatli olmanız lazım. Kaç haftalık saçın dibine mi ucuna mı sürdünüz

Artık kullanmayın, kullanmış olduğunuz miktar çok değilmiş içinizi ferah tıtmaya çalışın. Bir şey olmaz diyelim olmasın. Şey derler haberin yokken kullanılandan bir şey olmaz

İçmediğiniz için bir şey olacağını sanmıyorum. Ama kullanmayın. Gebelikte minimalleşmek lazım biraz cilt ve saç bakımında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…