Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz burada yani Türkiye'de gerçek kına bulabiliyor musunuz? Çünkü benim gördüğüm çerçilerde ve diğer esnafta satılan kınalar komple metalik tuzlarla ve sentetik boyalar ayrıca içine çivit karıştırılmış durumda satılıyor.Gerçek kınanın rengi demlendikten 24 saat sonra hala yeşil olmuyor. Ben Hindistan dan Mehendi kınası getirdim. 24 saat sonra kınanın alt kısmı değişik renk üst rengi daha değişik renkteydi onunda içinde çivit vardı ama neyseki buradaki gibi renkli kum, metalik tuz(kanserojen) yoktu.
Ben de kına yakmak istiyorum ama saçlarımın dökülmesinden korkuyorum. Daha önce yalnızca bir kez yakmıştım ve çok döküldüğünü hatırlıyorum. Boyaların saçıma yaptıklarını gördükten sonra yeniden kınaya dönmeye karar verdim. Ne yapmalıym?
Ben de saçıma 3 kez kına sürdüm.Rengine bayılıyorum çünkü.
İçine birşey katmadım bildiğimiz kına gecelerinde geline yakılan kına var ya ondan işte.
Su ve kına.Başka birşey yok.Ama kına her saçta aynı etkiyi göstermez malesef.
Kardeşimde sadece güneş vurunca anlaşılıyo ışıltı halinde bi kızıllık.
Ama benimkinde direk kızıl oluyor ilk yaktığım zaman özellikle.Sonra rengi açılıyor.
Yani sabit bir rengi olmuyor bende.Tabi uzadıkça da diplerden kendi saçım geldi.
Şu an kınalı yerler bu resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 652437
boyadan sonra kınanın ıyı duracagını dusunmuyorum canım ama sen bılırsın tabı .Merhaba arkadaşlar benım saçımda şuan sarı boya var kına yapmak istiyorumama görüşlerinizialabılır mıyım sizce nasıl olur?