• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saça ıslak görünü nasıl veriliyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
merhaba arkadaşlar birşeyi çok merak ediyorum. Ne kadar denesem de olmuyor.

Saçlarınıza ıslak görünümü nasıl veriyorsunuz? Öyle hemen kurusun istemiyorum. Akşama kadar ıslak görünümlü kalsın,ama öyle jöleden falan sert sert olmasın.

Jöle,köpük,krem,wax herşey denedim olmadı. Mutlaka kuruyor yada aşağıdaki resim gibi olmuyor.

Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
seneler önce modası vardı hatta kısa saçın..benimde az kısa ama fönle dik model veiyordum..ıslak jöle die bişe var ondan kullandım başka denedim yok olmadı bunu bende merak ediyorum yavv..kimisi bütün gün duruyr ama sanki duştan yeni fırladı..kimi çok çirkin yapıyor ama ben öle duştan çıkmış gibi sevmiyorum hiç..

Son düzenleyen: Moderatör:
seneler önce modası vardı hatta kısa saçın..benimde az kısa ama fönle dik model veiyordum..ıslak jöle die bişe var ondan kullandım başka denedim yok olmadı bunu bende merak ediyorum yavv..kimisi bütün gün duruyr ama sanki duştan yeni fırladı..kimi çok çirkin yapıyor ama ben öle duştan çıkmış gibi sevmiyorum hiç..

bende saçlarım kısa iken jole ile ıslak görünümü veriyordum ama şimdi uzun şaçlarım....ve jole hiç yakışmıyor....yapış yapış görüntüsü oluyor,sert oluyor....Tam resimdeki gibi olsa başka birşey istemem...

cok kolay canim saclar icin ozel yag satilior jojoba yagi cok guzel hem sacini yumusacik yapior hem sacina bakim yagipor hemde bakimli ve hafif islak gorunumu veriyor denemeni tavsiye ederim...

cok kolay canim saclar icin ozel yag satilior jojoba yagi cok guzel hem sacini yumusacik yapior hem sacina bakim yagipor hemde bakimli ve hafif islak gorunumu veriyor denemeni tavsiye ederim...

selam canım bende duydum jojoba yağını ama saç bakımı için kullanıyordu diye biliyorum sadece...Nasıl oluyor ki yağlı görünüm vermez mi acaba..Sen nasıl kullanıyorusun..gün boyu islak kalıyormu....

urunun ismi Ellips hair vitamin canim. jojoba yagi aloe vera yagi gibi 3-4 cesiti var. ben jojoba yagi olanini kullaniyorum cok memnunum. gun boyu dusdan yeni cikmis gibi islak degil de; hafif islak, bakimli, parlak ve yumusacik yapiyor sacimi.. bu arada da sacim yagli gozukmuyor

Son düzenleme:
bu urunun resmi canim :34:
$DSC05600.JPG

inşallah böyle bir moda akımı falan başlamaz.
ben böyle dalgalı saçlı, ıslak gibi bi saç gördüm mü tiksiniyorum açıkçası.
banyodan yeni çıkmış gibi bence kötü duruyor

urunun ismi Ellips hair vitamin canim. jojoba yagi aloe vera yagi gibi 3-4 cesiti var. ben jojoba yagi olanini kullaniyorum cok memnunum. gun boyu dusdan yeni cikmis gibi islak degil de; hafif islak, bakimli, parlak ve yumusacik yapiyor sacimi.. bu arada da sacim yagli gozukmuyor

teşekkür ederim canım benim detaylı anlatımın ve resim paylaşımın için...burada bulabilir miyim bilmiyorum ama araştıracağım ve alacağım,eğer bulamazsam Türkiye'ye gitmeye az kaldı oradan alırım...

Bende o kadar çok ıslak istemiyorum zaten ama kuru olmasın,ıslaklığı belli olsun ve kabarmasın istiyorum...ayrıca bu jojoba yağı olduğu için saçı da besler....yağlı gözükmemesi de ayrı bir avantaj bence....

Back