1 buçuk yıl önce açmıştım 1hafta içinde 2 kez sonra bakım yaptım saçıma zaytinyag ve bakım maskeleriyle ayrıca uçlarından azıcık aldırdım çatallanmalar gitsin diye 1-2cm kadar hiç bir sorun yaşamadım.. 1ay öncede bir kez palette renk açıcıyla 1 kezde koyu kalan yerleri oryalle açtım yine bu dediklerimi 7 8 gün içinde yaptım bir sorun olmadı dediğim gibi zeytinyağ bakımı muhteşem bişey saçlara bütün nemini geri kazandırıyor.. aynı zamanda banyoda saçlarım zarar görmesin diye saç kremi uyguluyorum dipler haricindeki saçlarıma oda kırılmayı kopmayı engelliyor kolayca tarıyorum.. ben bir sorun yaşamadım dikkat ettikten sonrada yaşamam.. Komşumuz eski bi kuaför ama artık yapmıyor, kızı kıbrıstan geldi 10 günlüğüne 10 gün içinde sanırım 3 kez rengini açtı ve 3kezde boya vurdu.. bende ona boyatırım saçlarımı boyanında açıcınında içine saç bakım yagı ilave eder ve saç kremi koyar boyandıktan sonrada bi kaç gün bakım yapmamı söyler. dediklerinide yaparım zaten çok ilgiliyimdir saç konusunda hiçbir sorun yaşamadım ben.. kızının saçıda gayet normal duruyordu uzun zamandır siyah kullanıyordu 3 4 yıldır felan ona ragmen saçını açtı ve bakımlar sayesinde hiç yıpratmadı.. birde dakikalar çok önemli açıcıyı 1 saat bekletmemelisin mesela en fazla 45dk uzun süre beklersem daha iyi açar mantıgı yok uzun süre beklersen çok güzel yakar [/QUOTE
bi kac sene once kuoforde actırmıstım aylar sonra yıprandı ve belımde olan saclarım gitmisti . o zamanlar bakım nedir bilmiyodum tabi belkıde o yuzden cok yıprandı .
Haklısın bakım sart ama bi kere tecrube ettıgım ıcın cok korkuyorum iki gunde bır ballı maske yapıyorum zeytınyag badem karısımı suruyorum uclarına da gliserinli su suruyorum sımdılık ıyı saclarım ben bu korkuyla anca 1 ay sonra acarım
... bi de dedigin gibi 35 40 dk beklettim ben hatta acıcının ıcıne su bıle ekledım konsantrasyonunu azaltsın da yıpranma az olsun dıe
canım acıcının ıcıne kremle bakım yagıda ekledım dedın ya bakım yagı dedıgın zeytın yagı badem yagı falan mı yoksa baska bısey mı bı de ne kadar eklıyosun