Şampuan ve Saç Kremleri SAÇ

liiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
270
0
96
İstanbul
f
[/

MRB SAÇLARIM 4 GÜNDE YAGLANIYO KİRLENMEYE BAŞLIYO
SİZİN KAÇ GÜNDE YAGLANIYO SANIRIM SIK YIKAMAYLA ALAKASI VAR BEN GEC YIMAYA BAKIYORUM 2 BİR YIKADIMI HEMEN 2 GÜNDE YAGLANIYO DOGAL Bİ YÖNTEMİ YOKMU BUNUN.TŞK​

Sen 4 günde yağlanıyor diye dert mi ediniyorsun:1shok:
Ben her gün yıkıyorum hele de sıcaklar başlıyor şimdikafamçokkarıştı

Sen 4 günde yağlanıyor diye dert mi ediniyorsun:1shok:
Ben her gün yıkıyorum hele de sıcaklar başlıyor şimdikafamçokkarıştı

canım sacım yıpranıyo durmadan yıka tara.

herkezde bana saşırıyo yav:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

4 günde bir mi yağlanıyor :1shok: her gün yakamazsam hayatta rahat edemem, yazın balık gibi sudan çıkmıyorum zaten ben alkisalkisalkis

benimde 2 günde yağlanıyor. bi gün yıkamayıp bi gün yıkıyorum. yıkamazsam rahat edemiyorum zaten. ama zararlımıdır ki iki günde bir yıkamak. çok mu sık yani çoğuna bakıyorum 4-5 günde bir yıkıyor

fazla suya sacı sokunca cabuk yaglanıyo dıye biliyorum o sebebten ben biraz durup sacımı yıkıcam alıştırıcam yani 6 gün falan.

fazla suya sacı sokunca cabuk yaglanıyo dıye biliyorum o sebebten ben biraz durup sacımı yıkıcam alıştırıcam yani 6 gün falan.

6 gün mü :1shok: :1shok: :1shok:

abartmayın bence...kokarsınız ne me lazım...yaz da geldi...

benim saçım kuru olmasına rağmen, duş almadan güne başlayamam...yıllardır böyle! :1closedeyes:

benim saçım kuru olmasına rağmen, duş almadan güne başlayamam...yıllardır böyle! :1closedeyes:

ben ciddiyim 4 yada 5 gün saclarımı yıkıyorum yıpranmasın yoksa hergün sacımı yıkarım

demek normal 5 günde sac kirlenmesi ...... kızlar yani sagdan soldan tanıdım insanlarr var 10 ve 15 ve daha fazla saclarını yıkıyolar ben onların yanında kendimi cokmu sık yıkıyorum diye düşündüm ama normalmiş sanırım.

10 15 mi
insan kokuşur yahu..
hiç gülecegim yoktu ben iki günde bir kışın,
yazın hergün tabiki

10-15 günde bi yıkanmak mı:1shok::1shok:

yok yok ikinci günden sonra üçüncü günü asla duramıyorum. hem ben sanmıyorum zarar geleceğini sonuçta yüzümüzü de hergün yıkıyoruz. hem sık yıkayınca saç gözenekleri de tıkanmaz hava alır hergün temiz olur. zaten dikkat ediyorum dipleri yağlanmaya başladığı zaman daha çok dökülüyor sanki.

abooo bu başlığı görmemiş olayım! ben hergün yıkıyorum saç yau zaten 2 günde 1 veya 3 günde 1 yıkayın diyorlar diye biliyorum ben.gayet normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…