- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
Kızlar merhaba benim daha önce saçlarım kıvırcıktı sora zamanla açıla açıla baya düzleşti saçım ..çok boyadım ütüledim düzleştirdim fön çektirdim oryal sürdüm ..kıvırcıklığını kaybettim diye perma yaptırdım derken üstünden baya zaman geçti ve baktım ki saç ahengim bozulmuş...sanırım saçlarım bana küstü ....saçlarım ince telli ve düz bi saç haline geldi okadar azaldılarki elimle saçıma dokununca kafa yapımı hissediyorum...saç tellerimin kalın olması için ve gürleşmesi için ne yapabilirim??
öncelikle saçına çok uzun bir süre belki birkaç yıl hiç dokunma ne fön ne boya ne de başka birşey ve saçlarını her ay gidip uçlarından bir cm aldır ki o yıpranmış saçtan kurtul bir de sana tavsiyem ben priorin adlı bir ilaç kullanıyorum ve çok memnunum burda da çok bahsettim ilaç dediysem aslında saç için destek vitamin gibi birşey pek bir yan etkisi de yok saçlarının gürleşmesini canlanmasını sağlar biraz da uzama hızını arttırır onu kullan bir de saçlarına yağ bakımları yapabilirsin ve gliss'in yeni çıkardığı bir seri var ultimate repair ben maske krem ve iki fazlı saç onarım spreyini kullanıyorum ve çok memnun kaldım onu da bir dene istersen özellikle spreyi çok hoşuma gitti saçlarım yumuşacık oldu
O zaman saçlarınla son işin saçlarını boyatmak olsun ondan sonra uzun bir süre saçlarına bir işlem yaptırma.Arkadaşın dediği gibi düzenli olarak her ay saçların uçlarını aldır.Hastanede cildiyeciyeden sıra al saçlarım dökülüyor çok cansızlar de o sana bi reçete verecek eczaneye götürdüğünde o ilaçlardan sana bir karışım yapıyorlar (büyük ihtimalle doktor bu karışımı verir) yaklaşık 1 litrelik bir şişede her hafta onu düzenli olarak saç diplerine uyguluyorsun..Ayrıca bemiks evigen ampulde alıp saçlarına uygulayabilirsin veya zeytinyağ ve yumurta sarısı karşımı ile saç diplerine masaj yap(beyazını karışıma eklme beyazı saçı döker).Aktardan sarımsaklı şampuan veya ısırgan otlu şampuan al saçlarını uzun bi süre hep doğal şampuanlarla yıka..Şekillendirirken maşa düzleştiriciden uzak dur.Hatta bi süre saçların örgülü gez.Banyodan çıkınca saçların çok az nemliyken 1 2 damla bebek yağı(fazla dökersen yağlı olur) saçlarını mıncıkla saçlarını balıksırtı ör öyle dolaş saçlarını yıkayıncaya kadar açma o saçı.Saçları nemli iken bebe yağı döküp ördüğün için saçların nemi hapsedecek ve sağlıklı olacaklar.
Uzun bir süre bunları yaparsan saçların kendine gelir.Ördüğün içinde saçlarını ha bire boyamak zorunda kalmazsın.Zorlu bir süreç ama saçların kendine gelmesi için değer
bunların hepsini yaparsam saç tellerim kalınlaşır mı ? ben en çok onu istiyorum kalınlaşsın teller ve çoğalsınlar arrtık ya...normalde bebe yağı dürüyorum uçlarına banyo yapmadan 2 saat önce..demekki yanlış yöntemmiş dediklerinizi uygulicam...bazende diyorum ki siyaha boyiim bidahada boyamiim diyorum kumral saç rengim şuanda küllü yani...sürekli dipleri çıkınca boyamak istiıo insan işte off hakaten sancılı ve zorlu bi süreç ....teşekkür ederim bilgileri paylaştığınız için
Canım sen bu dediklerimin hepsini sabırla yaparsan emin ol saçların eskisinden daha gür sağlıklı olur,saçların gürleştiği gibi saç telleri elbet kalınlaşır ve saçların daha sağlıklı hızlı uzar.Sadece sabırlı ol ve inan kafa derine hep masaj yap kan akışını hızlandır.Dışarıdan hiç bi şekilde ısı,kimyasl uygulama saçlarına.
Saçlarını boyatacaksan ya kendi renginde yada koyu kestane tonlarına boyattır.(eğer koyu renk sana yakışıyorsa sonra yakışmadı diyip saçlarını harabe etme) Biliyorsun koyu renk saçtan kolay çıkmaz bu yüzden uzun süre kullanabilirsin.Saçlarını çok sık yıkama kendi yağına çok ihtiyacı var.Dediklerimi yeterki uygula.Yanlız bebeyağını diplere sürme saçın tüm kısmına sür ama diplere sürme ve sadece 2 damla yeterli..Saçlarını hep ör işte dediğim gibi istediğin saçlara kavuşursun:112::81:
Kendine bir plan yap canım .Bu dediklerimi nişanından sonra yap.Eğer evlilik yakınsa evliliğe kadar saçlarına bebe yağı sürüp ör sadece.Bir süre sonra müsait bir zamanda planını bi kağıda çiz şu gün şunu yapıcam gibilerinden.En az 3 ay boyunca bu dediklerimi yap.Eğer nişan ile düğün arasında 3 ay olursa zaten tam sana göre bir zamanlama olur tabiki de aksatmadan yaparsan :106::90:
ay evet mantıklı valla..peki bu fotodaki gibi yaptırırsam saçlarım çok mu zarar görür
Maşamı bu? Saçların zaten göreceği kadar zarar görmüş o gün için saçlarına son olarak ne istiyorsan yaptır..Sonra saçlarına bakmaya başla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?