Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç yağlanması

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kedimi7_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
851
0
0
Diğer
Kızlar yaklaşık olarak son 10 gündür saçlarım çok yağlanıyo ve sanki ağırlaştı..normalde yıkardım kuruduğunda hafiflerdi ama şimdi kalıp gibi duruyo sanki..normalde saçlarım yağlı ama dediğim gibi son 10 gündür daha da yağlanmaya ve acayip bi şekil almaya başladı.. Yardımcı olursanız sevinirim :26:

canım benıdme aynı sneın gıbı bı durumum avrdı ama elidor urunlerı cok guzel yaptı sacalrımı bıde sn kullan ıstersenn

hangi marka sampuani kulaniyosun canim ve nezamandan beri bu sampuanlasin
sac bakim unurnleride kulaniyomusun

Dove kullanıyorum canım yaklaşık olarak 3 ay oldu sanırımm..saç kremi kullanıyodum o da bazen yarıyodu bazen yaramıyodu..onun dışında hiçbişey kullanmıyorum korkuyorum daha da bozulur diye

Ben devamlı şampuan değiştiriyorum.
Saçım yağlı olduğu için bir süre sonra şampuana alışıyor sanki ve ilk zamanki kadar etkili olamıyor şampuan.
Ayrıca, saç kremi kullanıyorsan saç kremi yağlı saçı daha çok yağlandırır.

Evet saç kremi daha da kötü yapıyo :S

Hımm anladım canım çok sağol..Saç kremini kullanmasam olur mu acaba?

normalde bende kullanmazdım yaglanma olmasın dıye ama elıdorunkı aypmıyo bıde boyle kalıp gıbı elıne doldurma cok az sur ıkı elınede surterek sur sacına ama cok az sadece sacının dolasıklını acsınkı tararken sacların yolunmasın yıpranmasın...

Hımm anladım canım çok sağol ya umarım işe yarar

Dün banyo oldum..Yüzüm ve saçlarım yağlandı yüzüm yağlandığı için de sivilcelerim de çıktıı...Ufff :S sinir oldumm :S

bendede aynı sorun oldu bi ara sivilce için hap kullandığımdan sanırım ama sadece saçımın arka kısmı banyo yaparken 10 kere sampuanlıyodum derisini kazıyodum resmen ama sonuç yine hüsran kalıp gibi kalıyodu elimi sürüyodum hala yağlı gibi dokunmaktan nefret ediyordum saçlarıma kazıtmayı bile düşündüm o denli sonra evde yeşil sabun vardı onla iki defa yıkadım sanki daha beter oluyo gibi bi his veriyo banyoda ama sonra iki defada şampuanla yıkayınca tertemiz oldu saçlar biraz karışıyo açması sabır istiyo ama hafif saç kremi yada gliss banyo spreylerden kullanarak açabilirsin. saçlarım tertemiz oldular yumuşacık 3 günde yıkamadım yağlanmadılar eski haline döndü o kadar sevindimki dokunmaktan elimi alamıyorum. sende bi dene yeşil sabunu ne varsa eskilerde var.

Benim yakındığımdan sonraki gün hafif yağlanma oluyo diğer gün ise yağ tenekesi gibi oluyo.Tuz yarıyo diye okumuştum onuda uyguladım ama 2 gün çok az yağlanıyo diğer günü birden boşalıyo yağlar gibi oluyo.Deneyipte etkisini gördüğünüz bi karışım varmı acabaa?

kızlar saçınız yağlanıyorsa sakın dove pantene elidor bilmemne o tarz ürünler kullnmayın
bende yıllardır bu sorunla boğuşuyorum
size 2 ürün söyliyim bunlar gerçekten iyi internetten de siparişini vereblirsiniz bulamazsanız
1.organicum isimli şampuanın açık renkli serisi,fiyatı da uygundur ben ondan kullanıyorum
2.ducray marka şampuanın argeal serisi dir,bu da çok etkilidir ama biraz pahalı ve mlsi azdır
başka ürün tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…