Kızlar yaklaşık olarak son 10 gündür saçlarım çok yağlanıyo ve sanki ağırlaştı..normalde yıkardım kuruduğunda hafiflerdi ama şimdi kalıp gibi duruyo sanki..normalde saçlarım yağlı ama dediğim gibi son 10 gündür daha da yağlanmaya ve acayip bi şekil almaya başladı.. Yardımcı olursanız sevinirim :26:
canım benıdme aynı sneın gıbı bı durumum avrdı ama elidor urunlerı cok guzel yaptı sacalrımı bıde sn kullan ıstersenn
hangi marka sampuani kulaniyosun canim ve nezamandan beri bu sampuanlasin
sac bakim unurnleride kulaniyomusun
Hımm anladım canım hangi ürünlerini kullandın bi açıklasan sana zahmet:26:
Ben devamlı şampuan değiştiriyorum.
Saçım yağlı olduğu için bir süre sonra şampuana alışıyor sanki ve ilk zamanki kadar etkili olamıyor şampuan.
Ayrıca, saç kremi kullanıyorsan saç kremi yağlı saçı daha çok yağlandırır.
turuncu renkte serısını kullan bıde sac kremını surunnce bol bol durula en son soguk su ıle durula sacalrın daha parlak olucaktırr
Hımm anladım canım çok sağol..Saç kremini kullanmasam olur mu acaba?
normalde bende kullanmazdım yaglanma olmasın dıye ama elıdorunkı aypmıyo bıde boyle kalıp gıbı elıne doldurma cok az sur ıkı elınede surterek sur sacına ama cok az sadece sacının dolasıklını acsınkı tararken sacların yolunmasın yıpranmasın...
Evet saç kremi daha da kötü yapıyo :S
Kızlar yaklaşık olarak son 10 gündür saçlarım çok yağlanıyo ve sanki ağırlaştı..normalde yıkardım kuruduğunda hafiflerdi ama şimdi kalıp gibi duruyo sanki..normalde saçlarım yağlı ama dediğim gibi son 10 gündür daha da yağlanmaya ve acayip bi şekil almaya başladı.. Yardımcı olursanız sevinirim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?