F
fatoşangel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fatoşangel
sanırsam hayırr ama yeni kayıt oldğumda yazmıştım cnm ne farkederkiii hepimiz güzel olalımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba arkadaşlarrr 1aydır kil ve sütü karıştırıp birdee 1kaşıkk balı iyice karıştırıp yüzüme sürüyorum yalnız her kil uygun değildir buna dikkat lütfenn kızlar acayip etkisini gördümm ayrıcaa saçlarımı yıkamadan önca bu karışımı saç diplerimee sürüyorum 1aydır gözle farkedilecek kadar uzadı size tawsiyem duşa girmeden önce hem saça hem yüzünüzee uygulayın aradan çıksınn cewaplarınızı bekliyorumm arkadaşlarr aynı zamandaa ablam cilt bakım uzmanıı ondan yardım alabilirimm :dance:
cnm ilgine teşekkür ederim
en kısa zamanda yeşil kil alıcam
bide bişey daha sorucam ablana sorarsan çok memnun olurum bu excipial liponun cilde ne gibi zararları varmış çünkü ben bunu yüzüme kullanıyorumda hhangi sıklıkta kullanılması gerekir yada hiç te kullanmayabilirimde geçen dobra dobrada söylediler bepantenol diye bi ilaç varmış çok ünlü maqrkalar bile krem olarak temelde bunu kullanıyormuş ablana bunuda sorarmısın bu ilaç nedir
canım çoook teşekür ederim sana ve ablana da ayrıca teşekkür ediyorum
arkadaşlar saçıma bakım maskesi olarak kullandığım kil saçlarımı aşırı kurutarak çok büyük tahribatta neden oldu. saçlarım önceden fön çekmiş gibi dümdüzken şu anda kuruluktan dalgalı hatta kıvırcık durumda. kil konusunda lüften dikkatli olun. zeytinyağıyla birlikte kullanmama rağmen saçlarımı kuruttu. çünkü saçlardaki çoğu yağı emiyor. kullanırken dikkatli olun. yüze çok faydası var ama saçlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. şimdi saçlarımı düzeltme telaşındayım ama artık eskisi gibi değiller malesef
ben kullanıyorum cok memnunum ........... 20 tlye alıyorum kargo dahil.cok doğal yöntemle muhteşem bişeee